Dört günlük çocuk şenliği

Güncelleme Tarihi:

Dört günlük çocuk şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2006 00:00

İstanbul Modern, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir şenlik düzenliyor. Açıkhavada kurulacak 4 bin metrekarelik oyun alanında, dört gün sürecek "Çocuk Şenliği", 20 Nisan’da başlayıp 23 Nisan’da sona erecek. Bu süre zarfında çocuklar çok renkli, birbirinden yaratıcı uygulamalarla hep birlikte kaynaşarak, eğlenceli ve keyifli zaman geçirecekler.

Dört gün boyunca 10.00- 17.00 saatleri arasında her saat başı, bir saat süreyle farklı gruplar ağırlanacak. Etkinlik süresince çocuklar, önce rehberler ve gönüllüler eşliğinde müzeyi gezecekler. İnsanlar, şekiller, hayvanlar, düşler, hayaller ve efsaneler, meyveler, İstanbul, manzara ve günlük yaşamımız gibi çeşitli temalar çerçevesinde yapıtları inceleyecekler. Daha sonra oyun alanı olarak düzenlenen otoparkta, yine rehberler ve gönüllülerin desteğiyle gruplar halinde duvar resimleri, uçurtmalar, maskeler yapacaklar. Bilgi için tel: (212) 334 73 22

Odasını rengarenk süsleyin

Bebek ve çocuk odalarına özel duvar boyası Yavru Filli Boya, 23 Nisan için bebek ve çocuk odalarına özel
/images/100/0x0/55eb5a36f018fbb8f8bbab5b
rengárenk öneriler sunuyor. Su bazlı, kokusuz ve hijyenik boyaları kullanarak çocuğunuzun odasını Disney’in sevimli çizgi film karakterleriyle süsleyebilirsiniz. 0-6 ile 6-12 yaş arası kız ve erkek çocuklar için 24 renk ile bordür, duvar çıkartması ve şablon setini içeren ürün grupları var. Winnie the Pooh, Minnie ve Mickey, Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses, Külkedisi, Donald Duck bunlardan bazıları.

Renkli zıp zıp hamurlar

Polisan, çocukların yaratıcılıklarını geliştiren oyun hamurlarında bir yenilik yaptı ve zıplayanlarını yarattı. Dünyanın en hafif oyun hamuru olduğu iddia edilen Zıpzıp Hamur, çocukların sağlığına uygun. Kuruduktan sonra dağılmama ve yapışmama özelliklerine sahip. Kırmızı, yeşil, sarı, mavi ve beyaz renklerden oluşan 5’li paketlerde aksesuvar kutusu da bulunuyor. Fiyatları 11.50-15.50 YTL arasında.

Yerinde duramayanlara

LC Waikiki’nin 2-8 yaş arasındaki erkek ve kız çocuk koleksiyonu, miniklerin hareketliliğine uygun olarak hazırlanmış. Giysilerde baharın tüm renklerini bulabilirsiniz. Çocukların sınır tanımaz hayal dünyalarından esinlenerek hazırlanan koleksiyonlarda giyim, aksesuvar ve ayakkabı var.

Fırfırlı eteklerkapri pantolonlar

Wenice Kids’in 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonuna turuncu, yeşil ve pembe tonları hakim. Küçük kızlar için fırfırlı etekler ve kapri pantolonlar, erkek çocuklar için şık pantolonlar ile tişörtler bulabilirsiniz. Wenice Kids’in Türkiye genelinde 50’yi aşkın satış noktası bulunuyor.

Çikolata kursu ve parti

Mövenpick Hotel İstanbul, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda, 7 - 14 yaş çocuklar için çikolata yapımı kursu ve Joyfull House’un katkılarıyla çocuk partisi düzenliyor. Kurs, otelin aşçıbaşısı Lorraine Sinclair ve pastane şefi Yücel Akbaş tarafından, 23 Nisan Pazar günü, saat 13.00-15.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek. Çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek. Joyfull House tarafından 1,5 - 8 yaş arası çocuklar için hazırlanan, 12.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek partide ise, temalı oyunlar ve sürpriz hediyeler, şarkılarla beraber dans, en son filmler, oyuncaklar, yüz boyama gibi aktiviteler var. Çikolata yapımı kursu 75, Joyfull House partisi 75 YTL. Bilgi için tel: (212) 319 29 29.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!