Şarkıcı Doğuş baba mı oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Doğuş baba mı oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 09:55

Hayat hikayesi ve güçlü sesi ile hayranlarına duygu dolu anlar yaşatan şarkıcı Doğuş, bu defa müjdeli bir haber ile sevenlerinin yüzünü güldürdü. Yetiştirme yurdunda büyüyen ve hayatının büyük kısmını sokaklarda yaşayarak geçiren Doğuş, heyecanlı bir bekleyiş içinde.

Haberin Devamı

Doğuş, geçen yaz Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak bilinen sunucusu Xosqedem Hidayetqizi ile dünya evine girdi. Doğuş ile Xosqedem Hidayetqizi, Doğuş'un Azerbaycan'da verdiği bir konserde tanıştılar. İlişkilerini evlilikle devam ettiren çift, mutlu bir evlilik yaşıyor. Bu mutlu evliliklerinin tek eksiği olan bebeklerinin de aralarına katılacağı öğrenildi.

Doğuş müjdeli haberi sosyal medya ile duyurdu...

Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafta “Sil baştan başlamak gerek bazen...” notunu düşerek, baba olacağını ilan etti. Bir erkek bebek dünyaya getirecek olan anne adayının, doğuma az bir süresinin kaldığı öğrenildi.

Şarkıcı Doğuş baba mı oluyor

Haberin Devamı

Doğuş kimdir

30 Haziran 1974 yılında Almanya'da dünyaya gelen Doğuş, aslen Rize İkizdere'lidir. 4 yaşına kadar Almanya'da ailesi ile birlikte yaşayan Doğuş, Türkiye'ye dönüyor. Anne ve babasının anlaşamayarak ayrılmasının ardından yetiştirme yurduna yerleştiriliyor. Bir süre sonra babaannesinin onu almasıyla birlikte onunla yaşamaya başlıyor. Ancak annesini bulmak için sürekli evden kaçan Doğuş, küçük yaşlarda sokaklarda yaşamaya başlıyor. Büyüdüğünde müzik dünyasına adım atan Doğuş, sektörde tutunarak hayatını kurtarıyor. Müzik hayatında başarı elde eden şarkıcı, evlenerek mutluluğu yakalıyor.

BAKMADAN GEÇME!