DoÄŸal yaÄŸlar selüliti yok ediyor

Güncelleme Tarihi:

Doğal yağlar selüliti yok ediyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 26, 2008 09:44

Selülit doğadan gelen formüllerle yok ediliyor! Kadınların en büyük derdi olarak bilinen selülit problemi için bitkiler adeta mucize yaratıyor!

Haberin Devamı

"Portakal kabuğu" görünümü için bir çok kadın elinden geleni yapıyor ama yine çözüm olmuyor. Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt bu sorun için bitkilerde çözüm olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Selülit, bir yağ problemi değil, bir bağ doku ve dolaşım bozukluğu sorunu. Türkiye'de kadınların büyük oranı bu problemi yaşıyor. Ana nedeni hormonal değişiklikler, yetersiz sıvı alımı ve cildin esnekliğini kaybetmesi.  Şekilsel olarak özetle bedende toplanmış yağ hücreleri demek. Çözüm olarak "en doğal olanı" dedikleri bitkisel yöntemi kadınlar evde uygulayabiliyor. "Doğal selülit ve masaj  yağı" aynı zamanda göbek ve kalçadaki yağlı bölgeleri de inceltiyor. Herbalium olarak bitkiler üzerinde çalışıp ürettiğimiz bir yağ en fazla 15 veya 25 kere uygulamanın ardından sonuç veriyor.

Haberin Devamı

Yapılacak yöntem şöyle:ÂBitkisel yaÄŸ karışımını Selülitli cildinize sürüyorsunuz. Ardından ellerinizle 20 dakika masaj yapıyorsunuz. Cildi besleyici ve sıkılaÅŸtırıcı olan bu bitkisel yağın içeriÄŸi şöyle:  DoÄŸal ve saf yaÄŸların karışımından yapılıyor. Yani içinde bir kaç çeÅŸit "saf yaÄŸ" yer alıyor.  Bu nedenle herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. Özellikle kalça ve basen bölgesinde sabırlı bir uygulama lazım.  20 gün sonra ya da bir ay gibi bir zaman zarfında selülitlere veda ediliyor. Bu masaj yağını kendiniz kolaylıkla sürebilirsiniz. Evde yapamayanlar  profesyonel bir masöre de yaptırabilir. Evdeki eÅŸ veya kardeÅŸten yardım istenebilir masaj için. Saf bitki özlerinden oluÅŸan doÄŸal selülit yağı bölgesel zayıflama ve selülit sorunu yaÅŸayan kadınlar tercih ediyor.

Etkisi: Bölgeye uygulanan yağ, kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Elle bölgeye yapılan uygulama ile deriye iyice nüfuz ediyor. Daha sonra idrarla selülitler dışarı atılıyor. Metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri tüketin. Fazla miktarda tuz almamaya çalışın. Sebze ve meyve ağırlıkla beslenin. Yağsız yoğurdu her öğün mutlaka kullanın. Etlerden beyaz eti veya balığı tercih edin. Eğer tabiattaki yöntemleri benimseyen ve inanan bir insansanız Selülitleri yok etmek ve ipeksi bir cilde kavuşmak hiç zor değil. "

Haberin Devamı

Doğal ürünlere www.herbalium.net sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!