Dizi setine sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Dizi setine sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2006 00:00

Tokat-Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, önceki gün başrollerini Uğur Arslan ve Sinem Öztufan’ın paylaştıkları "Karagümrük Yanıyor" dizisinin Piyerloti’deki setini ziyaret etti.

Yapımcılığını Osman Yağmurdereli’nin üstlendiği, Star TV’de yayınlanan "Karagümrük Yanıyor" dizisinin Piyerloti’deki setinde önceki gün alışılmışın dışında bir hareketlilik yaşandı. Bu hareketliliğin nedeni ise Tokat-Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan’ın set ziyaretiydi...

Uğur Arslan, Sinem Öztufan ve Ayça İnci’nin başrollerini paylaştığı diziyi tüm Erbaalılar gibi kendisinin de ilgiyle izlediğini belirten Başkan Yenihan, "Genelde dizilerde hep Güneydoğu bölgesinin karakterleri canlandırılırdı. Bu kez farklı, bu dizide Erbaalılar var" dedi.

Oyunculara cevizli ekmek, bal, üzüm suyu, kuşburnu marmelatı ve Erbaa tanıtım CD’leri ile kitapçıkların bulunduğu küçük sandıklar veren Başkan Yenihan, sözlerine şöyle devam etti: "Yöremizin insanları ilk kez bu dizide canlandırıldı. Bundan dolayı da mutluyuz. Ben de bunun karşılığında oyuncularımıza çam sakızı çoban armağanı bazı hediyeler getirdim."

Başkan Yenihan’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade eden Yağmurdereli ise, "Karakterleri nereden seçelim diye konuşuyorduk. Bir arkadaşım Erbaalı idi. Kendisi ’Karakterleri hep doğudan, güneydoğudan seçiyoruz. Bu sefer de Erbaa’dan seçelim’ dedi. Neden olmasın diye düşündük. Zaten ben de yabancı değilim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!