Demet Akalın'dan İstiklal Caddesi'ndeki saldırıya sert tepki!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalından İstiklal Caddesindeki saldırıya sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 16:38

Bugün sabah saatlerinde İstanbul’un en işlek caddelerinden olan İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen bombalı terör saldırısına ünlü şarkıcı Demet Akalın’da sert tepki verdi. Demet Akalın Twitter hesabından Taksim'deki patlamayla ilgili olarak #lanetolsun dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bugün sabah saatlerinde İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen, 5 kişinin hayatını kaybettiği 7’si ağır olmak üzere 36 yaralı olduğu açıklanan haince düzenlenmiş bombalı saldırıya sessiz kalmadı.

Demet Akalın, hain terör saldırısına kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Demet Akalın, “Yazık canım ülkeme, insanıma, eve giden vatandaşıma yazık.” diye bir not paylaşarak terör saldırısını kınadı.

Demet Akalından İstiklal Caddesindeki saldırıya sert tepki

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Gölcük’te tamamladı. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. Müzik dünyasına girmesi ile birlikte mankenliği bıraktı. 1996 yılında albüm ve hitler çıkarmaya başladı. Sesi, şarkıları ve sahne performansı ile pop müziğin sevilen ismi olan Demet Akalın birçok albüm ile zirveye çıkmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!