Demet Akalın: 'Ankara. Çok Üzgünüz'

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın: Ankara. Çok Üzgünüz
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 14:08

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden teröre lanet eden sözleri paylaştı. Demet Akalın, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için çok üzgün olduğunu ifade etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şarkıcı Demet Akalın, dün akşam saatlerinde Ankara'da gerçekleşen hain bir terör saldırısı sonucunda hayatını kaybedenler için çok üzüldüğünü ifade etti. Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile teröre lanet etti.

Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden "Biz iyiyiz. Bize bir şey olmadı merak etmeyin' ...demekten de utanıyor insan. Biz iyi değiliz. Bize yine çok şey oldu. Ankara. Çok üzgünüz" diye yazdı.

Demet Akalın: Ankara. Çok Üzgünüz

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Kocaeli Gölcük'te dünyaya geldi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi almadı. Annesinin destek vermesi ile birlikte mankenlik eğitimi almaya başladı. 1996 yılında albüm ve hit çıkarmaya başladı. 2004 yılında “Banane” albümündeki “Aşkın Açamadığı Kapı” isimli şarkısı ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinde “Yılın Şarkısı” ödülünü aldı. Bir çok başarılı albüm çalışması yaptı ve ödül aldı.

BAKMADAN GEÇME!