Deadpool ne zaman vizyona girecek?

Güncelleme Tarihi:

Deadpool ne zaman vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 12:39

Sinemaseverlerin merakla beklediği Deadpool ne zaman vizyona girecek? Deadpool konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Film hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Haberin Devamı

Çizgiromanlar artık Hollywood' da önemli bir yer edinmeye başladı. Hatta sinemalar ile yetinilmedi artık dizileri bile yapılır hale geldi. İster kahramanlar olsun ister anti-kahramanlar çizgiroman severler ve fantastik, bilimkurguya gönül verenler merakla sinema yolu gözler oldu. Gelecek ay vizyona girecek Deadpool' un da dört gözle yolu gözlenen bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.

DEADPOOL KONUSU

Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson' ın bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimalinin olmadığı öğreniliyor. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunarak onu tedavi programının bir parçası yapıyor. Ancak üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter olarak yeniden hayat buluyor. Bu karakter de Deadpool' dan başkası değil.  Diğer süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, ve sürekli esprili konuşma tarzı ile Deadpool' un intikam alma macerasını izleyeceğiz. Ünlü çizgiroman kahramanı olan Deadpool, aslında iylerin yanında olan bir kahraman karakter değil bir anti-kahramandır. Ancak karakterin seveni de bir hayli fazladır.

Haberin Devamı

DEADPOOL OYUNCULARI

Daha önce Green Lantern yani Yeşil Fener karakterine hayat veren Ryan Reynolds bu sefer Deadpool ile karşımıza çıkıyor.  Ayrıca filmde  Morena Baccarin, Gina Carano ,  Ed Skrein , T.J. Miller gibi ünlü isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Tim Miller yer alıyor.

DEADPOOL FRAGMAN İZLE

DEADPOOL VİZYON TARİHİ

Merakla beklenen filmin Türkiye vizyon tarihi 12 Şubat 2016 tarihi olarak belirlendi. Bizyon tarihinin 14 Şubat Sevgililer Gününe denk gelmesinden dolayı da filme özel bir afiş hazırlandı.

Deadpool ne zaman vizyona girecek

BAKMADAN GEÇME!