Dayak olayında son durum

Güncelleme Tarihi:

Dayak olayında son durum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yıllarca tiyatro camiasında boy göstermesine rağmen adı kimse tarafından anılmayan, ama bir iki talk-show programına çıktıktan sonra Türkiye’nin gündem maddelerinden birini oluşturan Levent Oran, bir kez daha milyonların önünde dayak yemekten kaçamadı. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Fuarı’na giden Levent Oran, fuarda serbest fotoğrafçılık yapan bir kadın tarafından dövüldü.

Olay şöyle gelişti... Bir grup hemcinsiyle fuarda bir gazinoda oturan Levent Oran, yanına gelen bir kadınla konuşmaya başladı. Kadın, ‘‘Levent bey size bir şey sormak istiyorum, siz kadınları döverek sevdiğinizi söylüyorsunuz, doğru mu’’ dedi. Levent Oran da her zamanki kendinden emin tavrıyla ‘‘Evet’’ demeye çalıştı ama henüz kelime dudaklarındayken yüzüne inen dirsek darbesiyle sarsıldı.

İkinci darbeden sonra iyice sersemleyen Oran’la kadın arasına sonradan muhtar olduğu anlaşılan, ama değme kabadayıya taş çıkartan bir adam girince kadın olay yerinden uzaklaştırıldı. Kendini Levent Oran’ın doğal body guard’ı gibi gören muhtar, hızını alamayıp bir de vurmaya çalıştı, ama kadıncağız Allahtan çantasıyla kendini korumayı başardı.

Sonradan Karadenizli olduğu anlaşılan ve ‘‘Çelimsiz görünebilirim ama biz Karadenizliyiz, herhalde çocukken çok mısır ekmeği yedirmişler. Bu yüzden gücüm kuvvetim yerinde’’ diyen kadıncağız da attığı yumruklarla Oran’ın bu kadar sarsılacağını tahmin etmemiş olmalı.

Sevgi gösterisi

Uzun kış ayları boyunca bıkıp usanmadan o talk-show programı senin bu talk-show benim diyerek stüdyo stüdyo dolaşıp ‘‘Kadınlar dayağı hak ediyor. Ben sevgimi de döverek gösteririm’’ diyen Levent Oran, bir kadın tarafından daha dövülünce, dayak yemenin tadını almış oldu. Madem, sevgi bu kadar tatlı bir şekilde gösterilir, niye kadın ona vururken araya koruma tipinde muhtarlar girip engel oldu anlayamadık. Niye Oran’ın dayak yeme zevkini yarıda kestiler? Bıraksalardı adam doya doya dövülseydi... Hatta onu seven ve hislerini döverek göstermek isteyen başka kadınlar da vardır elbette. Onlar için de arada sırada Taksim Meydanı’na çıksa da ne kadar sevildiğini anlasa...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!