Da Vinci krizi umurunda değil

Güncelleme Tarihi:

Da Vinci krizi umurunda değil
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2006 00:00

"Da Vinci Şifresi" adlı film, hasılat rekorları kırmasına rağmen eleştirmenlerden geçer not alamadı. Ancak bu ağır eleştiriler, filmin başrol oyuncusu Tom Hanks’in umurunda bile değil.

Da Vinci Şifresi’nin kitabından sonra filmi de sanat dünyasını ayağa kaldırdı. Edebiyat dünyasında yazar Dan Brown hırsızlık yapmakla suçlanıyor, sinema dünyası ise filmin roman kadar etkileyici olmadığı iddiasıyla çalkalanıyor. Ve bütün bunlar olup biterken, filmin başrol oyuncusu Tom Hanks kopan fırtınalara sadece gülüp geçmekle yetiniyor!

Bu sadece bir film

Hanks, "İnsanların aşırı tepkisini anlamıyorum. Bu sonuçta bir roman ve biz de romanı filme çektik. Meselenin bu kadar büyütülmesi bana saçma geliyor. Suçlamalara ve karalamalara gülüp geçiyorum. Bu filmin bir belgesel olmadığını unutmayalım" diyor.

Hollywood’un sevilen aktörü, bu filmde oynamayı kabul ettiği için pişmanlık falan da duymuyor. Aksine eski dostu Ron Howard ile yeniden çalışma fırsatı yakaladığına çok sevinmiş. Ayrıca film çekimlerinin Paris, Malta, Londra ve İskoçya’da olması sebebiyle, ailesiyle unutulmaz yolculuklar yapma fırsatı bulduğunu belirtiyor. Aktörün eşi Rita Wilson ve çocukları Chester ile Truman da özellikle Paris’te çok güzel günler geçirdiklerini söyleyip duruyorlar gazetecilere...

Tom Hanks’in geçen yıllarla, saçına düşen aklarla da kavgası yok. Yaşlanmaktan korkmadığını söyleyen oyuncu, "30 yaşında bir oyuncunun 70 yaşında bir erkeği canlandırması zor. Ama 50 yaşını geçen biri bu rolün üstesinden gelebilir. Başkalarını bilmem ama ben yaşlanmaktan memnunum" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!