Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 00:00

Avril Lavigne’yi kaçırma

Dün Maslak Parkorman’da başlayan Masstival tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam 20.50’de Avril Lavigne, Patlican Sahnesi’nde konser verecek. 1984 doğumlu şarkıcı, ilk albümünü 18 yaşında çıkardı ve hemen listelerde 1 numara oldu. 2006’da Dünya Müzik Ödülleri’nden "En İyi Pop/Rock Sanatçısı" ödülünü kazandı. Geçen nisanda son albümü The Best Damn Thing’i yayınladı ve turneye çıktı. Şimdi de İstanbul’da...

Bodrum’daDuman’ı yakala

Askerden döner dönmez konsere başlayan Duman, bu akşam saat 22.00’den itibaren Bodrum Hadigari’de çalacak. Giriş 39.50 YTL.

Kanyon’da New Orleans ruhunu hisset

Konser 17.00’de başlıyor. Ekip ilerleyen günlerde turneye çıkacak ve İzmir, Ankara, Eskişehir, Bodrum, Fethiye rotasını takip edecek.

New Orleans atmosferini birebir yansıtan eğlenceli şarkılarıyla Sweet Papa Lowdown grubu, bugün Levent Kanyon’da. Bugüne dek Chris Barber, Alan Matheson, Dan Smith, Dan Marcus ve Lloyd Arntzen gibi ragtime, dixie ve blues devleri ile sayısız festivale katılan, turneler gerçekleştiren grup, Amerika’nın en ünlü blues sanatçılarından Jeff Shucard, Kanadalı trombon virtüözü Rick Van Krugel, Türkiye’den blues sanatçısı Sarp Keskiner ve efsanevi blues mandolincisi Kris Bowerman’dan oluşuyor.

Parti canavarı ol

Acid house çalan ilk DJ olmasının dışında, Brighton’daki efsanevi Coco Club’ın da kurucusu olan Chris Coco, bu gece 23.45’te Babylon Alaçatı’da. Kendileri şu ana kadar Red Hot Chili Peppers ve Faithless gibi isimlerin önünde çaldı ve halen Robbie Williams’la birlikte dünyayı turluyor. Yayınlanmış 5 albümü var. Müzikleri, Nip Tuck, The Football Factory ve Match Of The Day gibi popüler TV dizilerinde kullanıldı. Coco, sabaha kadar dans etmeye meyilli parti canavarları için çalacak.Giriş 22.50 YTL.

Rock gitaristlerinin hocasını dinle

Binboa’nın etkinlik markası Binboamania, rock gitar tarihinin en büyük isimlerinden Joe Satriani’yi Türkiye’ye getirdi. Enstrümantal rock tarihine yön veren, ’dünyaca ünlü gitaristlerin hocası’ Satriani, bu akşam İstanbul Arena sahnesinde bir konser verecek. Biletler Biletix’te 56.50-155 YTL arasında.

Anadolu Ateşi’ni izle

Sibirya’dan Katar’a, Japonya’dan Amerika’ya kadar dünyanın dört bir yanında 8 milyonu aşkın izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi, bu akşam Sideliler için dans edecek. Side Antik Tiyatro’daki gösteri 21.15’te başlıyor. Biletler Biletix’te 50 YTL.

Boğaz’a karşı balık keyfi yap

Deniz Yıldızı, denize sıfır, Boğaziçi Köprüsü’nü tam karşıdan gören, manzarasıyla büyüleyen, sakin, sıcak bir balık restoranı. Balıkçı köyü sayılan Çengelköy’de tarihi Çınaraltı Kahvesi’ne komşu. Farkına varmadan saatlerinizi geçirebilirsiniz. İki katlı restoranın bir de terası var. Günlük balık çeşitlerini bulabilirsiniz.

Bodrum’da Serdar Ortaç’la COŞ

Serdar Ortaç, bu gece Bodrum Fuga’da olacak. Eski ve yeni şarkılarını birarada seslendireceği bir repertuvar hazırlamış. 00.30’da çıkacak ve yaklaşık 2.5 saat sahnede kalacak. Giriş ücretli. Detaylı bilgi için (555) 388 88 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!