Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2008 00:00

Üç 80’ler partisinden birini seç

Bu gece İstanbul’da tam 3 tane 80’ler partisi düzenleniyor. İlki Babylon’un geleneksel Oldies But Goldies gecesi. Saat 22.00’de başlıyor, giriş 39 YTL. Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, U2, Blondie, The Smiths, Wham!, Michael Jackson ve The Clash gibi hiç eskimeyen isimler ve unutulmayan şarkıları dinleyebilirsiniz.

Everybody Loves 80’s, Riddim’de 22.00’de başlayacak olan partinin adı. Giriş 15 YTL. Hemen hemen aynı isimleri dinleyebilirsiniz.

Aynı saatte bir başka 80’ler gecesi Studio Live Technik’te başlayacak. Giriş 10 YTL. Pikabın başında DJ Hakan Küfündür olacak.

Koluna bir kötü adam tak

James Bond serisinin 22. filmi Quantum Of Solace, sinemalarda. Gelmiş geçmiş 22 filmin kötü adamlarından esinlenerek tasarlanmış saatler de Swatch mağazalarında. Sizin favori kötünüz kim seçin, saatini kolunuza takın.

Ankara’da Amy Winehouse gecesini kaçırma

Amy Winehouse, 60’lı yılların R&B tarzını anımsatan eşsiz sesi ve çalkantılı yaşamıyla müzik dünyasında uzun bir süre fırtına gibi esmeye devam edecek gibi görünüyor. Son olarak 6 dalda aday gösterildiği Grammy ödüllerinde, "en iyi plak", "yılın şarkısı", "yılın kadın pop şarkıcısı", "yılın en iyi yeni sanatçısı" ve Back To Black albümüyle "yılın en iyi pop albümü" dallarında 5 ödül birden kazandı. Bu gece Ankara Dib Sahne’de kendisinin şerefine bir etkinlik düzenleniyor. Amy Winehouse Tribute Konseri’nde, İngiltere’nin tek ve büyük beğeni toplayan Amy Winehouse Tribute sanatçısı Tania Albanis, akustik gitar eşliğinde sanatçının hitlerini seslendirecek. Konser 21.00’de başlıyor, giriş 15 YTL.

Parfümünle etkile

Tommy Hilfiger’ın yeni parfümü Hilfiger, adrenalin tutkunu erkekler için yaratılmış. Klasik Amerikan tavrını ve stilini yansıtıyor. Tam anlamıyla klasik bir koku, temiz, ayırt edilen ve maskülen. Bileşiminde bergamot, mandalin, pembe greyfurt, ardıç, biberiye, sandal ve papaya notaları var. Gece çıkmadan evvel sıkın, kadınları etkiniz altına alın. 100 ml.’likşişesi 145 YTL.

Öztürk’ün yeni şarkılarını dinle

Rock müzik yapan Öztürk, her cumartesi Taksim Bronx’ta sahneye çıkıyor. Şarkıcının üçüncü ve son albümünde yer alan şarkıları saat 23.30’dan itibaren dinleyebilirsiniz. Öztürk’ün Gülümse adlı klibi, şu sıralar müzik kanallarında sıkça dönüyor.

Bursa’da Alev’le tanış

Kendi adlarını taşıyan ikinci albümlerini Türkiye’de Hammer Müzik etiketi ile piyasaya çıkaran Alman ALEV grubu, 5 konserlik bir turne için Türkiye’de. Bu akşam Bursa’da, Resimli Bar’da sahne alacaklar. Grubun albümden çıkan 2. single’ı "Disconnected" Alman Alternatif Müzik Single listesi DAT 20’ye 19 numaradan giriş yaptı. Kapı açılış 21.00, bilet fiyatı 18 YTL.

Alışveriş sonrası partile

Bugün Adidas Originals 16.00-20.00 saatleri arasında İstanbul Silahtarağa’daki Otto Santral’de özel bir indirim günü düzenliyor. Garage Sale adındaki etkinlikte indirim oranı yüzde ellilere varıyor. Ayakkabı, eşofmanın yanı sıra Adidas Originals gazoz açacağı ve kek kalıbı da bulabilirsiniz. Satışın ardından, 23.30’da after party başlayacak.

House müziğin tadını çıkar

Bu gece Beyoğlu The Hall’de sahneye çıkacak olan Robert Owens, tek kelimeyle bir house müzik efsanesi. Larry Heard ve Ron Wilson’ın unutulmaz "Can You Feel It" şarkısına yaptığı vokalin yanında 20 sene önce çıkmış olan ilk house plaklarından "Another Side"a sesiyle hayat veren Robert Owens, o zamanlardan beri house müzik sahnesinin en iyi ve önemli vokalisti olarak gösteriliyor. Kapı açılış 21.00, program 22.30’da başlıyor. Biletler tam 30, öğrenci 25 YTL.

Saklıkent’te çılgın gibi dans et

Bu gece Ankara Saklıkent’in konuğu DJ Kasey Taylor. Kendisi DJ’liğe 13 yaşında başlamış. Sasha, Digweed, Hernan Cattaneo, Carl Cox, Satoshi Tomiie gibi pek çok ünlü isimle yan yana çalmış. Saatlerce dans edeceğinizin garantisini veriyorlar. Gece 22.30’da başlıyor. Giriş 30 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!