Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2008 00:00

Emre Aydın’ı İzmir’de seyret

2006’da yayımladığı Afili Yalnızlık albümünün getirdiği başarının ardından, yakın zamanda da MTV Türkiye ödüllerinde "En İyi Türk Sanatçı" seçilen Emre Aydın, İzmir’de. Şarkıcıyı bu akşam 23.45’ten itibaren Ooze Venue’de dinleyebilir-siniz. Kapı açılış 21.00, biletler 28.50 YTL.

Yüksek Sadakat turnesini Antakya’da yakala

İlk albümünü 2006’da çıkaran Yüksek Sadakat, ikinci albümü Katil & Maktul ile yerini sağlamlaştırdı. Grup, 4 Kasım’dan beri turnede. Bu akşam Antakya’dalar. Daha sonra Gaziantep ve Mersin’e geçecekler. Vokalde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, bas gitarda Kutlu Özmakinacı, klavyede Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt’dan oluşan Yüksek Sadakat’i 20.00’den itibaren Antakya Kültür Merkezi’nde dinleyebilirsiniz. Bilet fiyatları 23 YTL.

Sabaha kadar dans et

DJ Fest 2008, bugün Beyoğlu Riddim’de saat 17.00’de başlıyor. Türkiye’nin en iyi, en popüler ve en başarılı 12 DJ’i, 12 saatlik performanslarını sergileyecek. Türkiye’de ilk kez yapılacak bu organizasyon sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Normal biletler 23, stand 350 YTL.

Erkin Baba’yı kaçırma

Beyoğlu’ndaki Jolly Joker Balans, bu gece Türk müzik tarihinin en önemli yorumcularından biri olan Erkin Koray’ı ağırlıyor. Arabesk’ten hard rock’a kadar geniş bir yelpazede özgün eserler vermiş olan, Türk rock müziğinin babası olarak anılan sanatçı eski yeni tüm klasiklerini seslendirecek. Konser 22.00’de başlıyor. Biletler biletix’te 34.50 YTL.

Blues’un tadını Antalya’da çıkar

Mersin’de başlayan Efes Pilsen Blues Festival 19’un yolculuğu tüm hızıyla sürüyor. Festivalin bu yılki konukları blues müziğinin efsane ismi John Lee Hooker’ın oğlu John Lee Hooker Jr, etkileyici kadın vokali Sharrie Williams ve bol ödüllü Watermelon Slim. Festival bu akşam, Antalya Divan Talya Otel’de. Yarın Konşa Rixos’ta olacaklar.

Phonem By Miller’ın kapanışını yap

Miller sponsorluğunda düzenlenen Phonem By Miller, sona eriyor. Bu akşam İngiltere’nin en başarılı alternatif rock gruplarından British Sea Power, Beyoğlu Studio Live’da sahne alacak. Bu yılın başında çıkardıkları üçüncü albümleri "Do You Like Rock Music?" ile tüm müzik eleştirmenlerinden tam not alan British Sea Power, İngiltere’nin prestijli müzik ödülü Mercury’ye aday gösterildi. İlk albümlerini 2001’de yayınlayan grup, epik ve melodik rock parçaları, taviz vermeyen karanlık sound’ları, çarpıcı şarkı sözleriyle büyük bir hayran kitlesi edinmiş durumda. Konser 22.00’de başlıyor. Giriş tam 30, öğrenci 25 YTL. Etkinliğin kapanış partisi da bu akşam, Dirty’de. 23.00’te başlayacak partinin biletleri 10 YTL.

DJ Grandmaster ile kendini kaybet

1970’lerin sonlarından bu yana en önemli hip hop DJ’lerinden biri olmayı başarmış Grandmaster Flash, bu gece İstanbul Tünel’deki Babylon’da. ’The Massage’la 80’li yılların hip hop komünlerini şaşkına çeviren, bu yıl Rock and Roll Hall of Fame’e adını yazdıran ilk hiphop/rap şarkıcısı olma onuruna nail olan Grandmaster Flash’ın müziğiyle kendinizi kaybedeceksiniz. Giriş ayakta 35, öğrenci 25 YTL. Eğlence 23.00’te başlıyor.

Baba Zula’yı VIP konuklarla hip dinle

İstanbul Sıraselviler’deki Lush Hip Hotel’in, 2. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen canlı performans geceleri, izleyici sayısının 100 kişi ile sınırlandırıldığı Baba Zula performansıyla devam ediyor. VIP Konuklarla HIP Geceler etkinliği, bu akşam saat 21.30’da Lush Cafe & Brasserie’de gerçekleştirilecek. Bilet fiyatı 45 YTL. Ücrete bir yerli içki dahil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!