Cuma'nın üçlüsü

Güncelleme Tarihi:

Cumanın üçlüsü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2006 00:00

12 Mayıs Cuma gecesi başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Erdal Özyağcılar, Zeki Alasya ve Sumru Yavrucuk birinci, Bülent İnal,Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu ve Özge Borak’ın başrolünde yer aldığı ‘Ihlamurlar Altında’ ise ikinci oldu. “Beyaz Show" ise gecenin en yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Haberin Devamı

Kanal D Cuma gecesi ‘Yabancı Damat’, ‘Beyaz Show’ ve ‘Ihlamurlar Altında’ ile birinci oldu.Kanal D, 12 Mayıs Cuma gecesi, Tüm Kişiler ve A/B SES’de en çok izlenen kanal oldu. ‘Tüm Kişiler -Tüm Gün’de yüzde 17.20, ‘Tüm Kişiler -Prime Time’da yüzde 20.10; A/B SES -Tüm Gün’de yüzde 22.20, A/B SES Prime Time’da yüzde 26.90 izlenme payı ile en çok izlenen kanal yine Kanal D oldu.

12 Mayıs Cuma gecesi Tüm Kişiler’de başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Erdal Özyağcılar, Zeki Alasya ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı sevilen dizi “Yabancı Damat” yüzde 9.6 rating ile, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de ise yüzde 11.4 rating ile birinci, Bülent İnal,Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu ve Özge Borak’ın başrolünde yer aldığı ‘Ihlamurlar Altında’ ise A/B SES’de yüzde 11.2 rating ile ikinci oldu. “Beyaz Show“Tüm Kişiler’de yüzde 32.9 izlenme oranı, A/B SES’de ise yüzde 42.2 izlenme oranı ile gecenin en yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Haberin Devamı

Cumanın üçlüsü
Cumanın üçlüsü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!