Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2007 00:00

Haberin Devamı

Tuval gibi tişörtler

Mavi’nin, Artist Jeans’lerle başlattığı Mavi Artist hareketi, bu sezon da devam ediyor. Kaliteli ve el yapımı özel tasarım tişörtler satan Amerikalı K Adorable’ın tasarımcıları Paul Marlow ve Matthew Sandager tarafından hazırlanan tişörtler, sanatçıların hiçbir kurala bağlı kalmaksızın, kendilerine özgü desenlerini yansıttığı, kendilerini görsel olarak ifade ettikleri yepyeni bir mecra olarak da dikkat çekiyor. Kadınlar için 6, erkekler için 5 farklı tişört var.

İç çamaşırında indirim

Marks&Spencer’ın iç giyim koleksiyonunda, ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var. Termaller ve çoraplar haricinde, hafif iplik ve hafif kumaş kullanılarak üretilen sutyenlerden külotlara, saten ve transparan iç çamaşırlarına kadar tüm iç giyim koleksiyonu ile pijamalar, gecelikler, sabahlıklar ve terlikler kampanya dahilinde. 15 Kasım’a kadar yararlanabilirsiniz.

Çocuklara özel şampuan ve sabunlar

Doğal ürünler markası Otacı, çocuklar için yeni ürünler geliştirdi. Göz yakmayan doğal formülü ile Kids çiçek bahçesi ve Kids meyve sepeti. Kids şampuanları, dengeli PH değeri ile çocukların saçlarını ve hassas ciltlerini derinlemesine temizlerken, formülündeki badem yağı ile cildi nemlendiriyor. Bebeklerde de güvenle kullanılabilir. Hem şampuanın hem de sabunların dermatolojik testleri yapılmış, AB standartlarına göre üretilmiş.

Alışveriş yapın Avrupa’ya gidin

Beymen Club’tan 15 Aralık’a kadar tek seferde 2 bin 500 YTL alışveriş yapan herkes, çekilişsiz kurasız 2 gece 3 gün Avrupa’ya gidiyor. 5 bin YTL’lik alışverişlerde ise 2 kişilik tatil hakkı kazanılıyor. Amsterdam, Barcelona, Brüksel, Budapeşte, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, Prag ve Viyana dahil olmak üzere 11 Avrupa şehrinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

150 liralık alışverişe 200 liralık hediye

Clinique’te 20 Kasım’a kadar hediye yağmuru var. 150 YTL’lik alışverişe toplam 200 YTL değerinde hediye paketi veriliyor. Paketin içinde cilt temizleyici, nemlendirici, peeling kremi, göz kremi, ruj ve el aynası gibi pek çok ürün bulunuyor.

Saçlarınızı boya ve fönden koruyun

Kerastase Resistance serisinin son ürünü Ciment Thermique, saça uygulanan işlemlere karşı koruyucu özelliğe sahip. Uygun olmayan boya veya röfle gibi kimyasal işlemler, sık ve korumasız fön, aşırı fırçalama gibi saçı içten ve dıştan yıpratan etmenler saç pulcuklarını güçsüz kılıp, saçın koruyucu katmanını parçalıyor ve korteksin korunmasız hale gelmesine sebep oluyor. İşte Ciment Thermique saçı yeniden yapılandırıyor. Fiyatı 50 YTL.

Gelinlikte avantajlı günler

Ünlü gelinlik markalarını aynı çatı altında toplayan Beyaz Butik, Beyaz Avantaj kampanyası yapıyor. Kasım ve aralık aylarında gelinliğini Beyaz Butik’ten alacak gelin adayları, yüzde 60’a varan indirimden faydalanacak.

Sağlıklı atıştırmalık

Tadım’ın yeni ürünü Tadımca, düşük kalorisiyle kahvaltıda, çocukların beslenme çantalarında, işyerinde, toplantılarda, okulda, yemek aralarında, akşam eve dönerken arabada, televizyon seyrederken, spordan önce ve sonra, kısacası acıktığınızı hissettiğiniz her an ve her yerde gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz, sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık. Fındıklı, antepfıstıklı ve yerfıstıklı olmak üzere üç çeşidi var.

Şık ve dekoratif kutu mendiller

Kağıt mendil mevsimine girdik. Artık kış sonuna kadar yanıbaşımızda bir kutu mendil olacak. Baş köşede duracaklarına göre görünümleri de güzel olsun değil mi? Selpak’ın butik kutu mendilleri arasından size uygun bir tane mutlaka bulursunuz. Çok güzel desenleri var. Üstelik şimdi bu mendiller üç katlı üretiliyor. Yani daha yumuşak. Kutu tasarımlarını İtalya’da yaşayan tasarımcı İnci Mutlu ve ekibi yapmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!