Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 00:00

Esprili ve orijinal

Adidas Originals Koleksiyonu Sevgililer Günü’nde pek çok hediye alternatifi sunuyor. Fafi ve Porsche Design serilerinde yer alan modeller bu özel gün için ideal hediye seçenekleri olabilir. Fafinette modellerinde, klasik Adidas çizgisinden uzaklaşmadan tasarlanmış tişört, ayakkabı ve ceketler var. Erkekler için hazırlanan Porsche Design serisinde ise yarış temasını yansıtan çizgilerin, logo ve desenlerin birarada kullanıldığı track top’lardan ayakkabılara kadar ürünler bulunuyor.

Yeme de yanında yat pastalar

İstanbul’da 5 şubesi bulunan Beyaz Fırın, Sevgililer Günü için birbirinden ilginç pastalar hazırlamış. Hepsi tek kişilik. Çikolatalı kekin üzerine frambuaz marmelatı, kekin katmanları arasına da Belçika çikolatasından hazırlanmış çikolata kreması sürülmüş. Pastaların üzerinde şeker hamurundan yapılmış eğlenceli süsler var. Örneğin kalbi heyecandan dışarda atan bir çift ördek. Tek kişilik pastanızı kalp kurabiyelerle süslenmiş bir kutuyla verebilirsiniz. Detaylı bilgi için www.beyazfirin.com adresine bakabilirsiniz.

Tüm hediyelikler bir arada

İstanbul Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yer alan Debenhams’ın kadın, erkek, ev ve kozmetik reyonlarında size uygun bir hediyelik mutlaka bulursunuz. Üstelik şimdi ürünlerin büyük bölümünde indirim var. 14 Şubat’a kadar Sevgililer Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 20 indirim yapılmış.

Çifte kuğular gibi

Herend porselen, Sevgililer Günü için özel el yapımı biblolar öneriyor. Çift olarak tasarlanmış biblo serisi içinde kuğu, at, balık, ördek gibi birçok seçenek yer alıyor. Üzerleri özel işlemelerle süslenmiş.

Alışveriş yapana peluş oyuncak 5 lira

Watson mağazalarından 20 YTL alışveriş yaptığınızda, satış fiyatı 10-15 YTL arasından olan fil, kurbağa, inek, ayı gibi birbirinden sevimli peluşlar 5 YTL’ye sizin oluyor. Kampanya 7 Mart’a kadar sürecek.

Tango dersi kazanabilirsiniz

Sevgililer Günü hediyesini Abbate’den seçenlere, Abbate de tango dersi hediye ediyor. 10-18 Şubat tarihleri arasında Abbate mağazalarından 250 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkes eşi ile birlikte tango dersi kazanacak. Serdar Sungar yönetiminde verilecek eğitimler, İstanbul Sıcak Restaurant’da gerçekleşecek.

Aşk dize geliyor

Vestel, 14 Şubat için rengarenk dizüstü bilgisayarlar öneriyor. Pembe, yeşil, turkuvaz, gold gri ve siyah olmak üzere altı ayrı renk seçeneği var. Ekran boyutları 12’’, 14.1’’,15’’ ve 15.4’’.

Yüksek dozda çekicilik için

Zeki Triko, Sevgiler Günü için yeni ürünler tasarlamış. Özel taşlı, dantelli, jartiyerli, g-string’li iç çamaşırları bulabilirsiniz. Şık, rahat ve seksi modeller var. Siyah, kırmızı ve beyaz renkler hakim.

Esin kaynağı Afrodit

Sisley, beyaz çiçeklerin, ama özellikle beyaz zambak kokusunun ağır bastığı, çok az meyve ve baharat notaları içeren yeni bir parfüm yarattı. Eau du Soir, adından da anlaşılacağı üzere gecelerin kokusu. Sisley markasının sahibi Kont D’Ornano’nun, eşi Kontes D’Ornano’ya duyduğu aşktan doğdu. Kristal bir şişede satılıyor ve şişenin kapağı Afrodit’ten esinlenerek tasarlanmış.

Sevgilisini büyülemek isteyenlere

Swatch Sevgililer Günü için esprili alternatifler hazırlamış. Aşkımı Hisset adlı saat bunlardan biri. Saatin şeffaf plastikten kayışı üzerinde, kalbine 3 iğne saplanmış parlak kırmızı bir voddoo bebeği var. Bilindiği üzere voodoo bebekleri bir zamanlar büyü yapmak için kullanılırdı. Kayışın üzerinde Voodoo Love ve Feel My Love yazıyor. Saatin kırmızı kutusunun kapağında da sevgilisine iğne hediye eden bir Voodoo bebeği bulunuyor.

Mesaj veren çamaşırlar

Kom, Sevgililer Günü’ne özel esprili bir erkek çamaşır koleksiyonu hazırlamış. Tişörtten atlete, boxer’dan streç şorta kadar birçok alternatif var. Koleksiyonda elbette kırmızı renk hakim. Üzerlerinde birçok dilde "seni seviyorum" , "Coffee?, Tea?, Me?" yazıyor. Boxer’ların fiyatı 17.50-22.50, bodylerin fiyatı 22.50-29.50 YTL arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!