Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2006 00:00

Dişetlerine masaj

Banat’ın üç fonksiyonlu diş fırçası Tri-action’ın iki çeşidi daha çıktı: Tri-action TooBright ve TooFresh. TooBright, sahip olduğu parlatıcı özel bölge, renk değiştiren ve özel kesimli kıllar ile daha parlak dişlere kavuşmanızı sağlıyor. TooFresh ise dil temizleyici özel doku, beyazlatıcılı ve özel kesimli kıllar ile daha beyaz dişlere sahip olmanıza yardımcı oluyor. Her iki fırça da kapakları sayesinde dış etkenlerden korunabiliyor.

Paçalar dar, renkler koyu

Diesel’in yeni jean koleksiyonunda kadınlar için dar kesimli, dar paçalı strech modeller ve hiç yıkanmamış, eskitilmemiş koyu renkler veya koyu renk yıkamalar var. Erkeklerde ise paçalar daralıyor ve pantolon ağları düşüyor. Koyu renk yıkamalar erkek modellerinde de ön plana çıkıyor. Bir başka dikkat çekici özellik, zımbaların, altın ve gümüş parıltılı işlemelerin ve de taşların bolca kullanılmış olması. Kadın ve erkek modellerinde, hem ön hem de arka cep çevrelerinde işlemeler var.

Sonbahar içinizi karartmasın

Tiffany’nin rengarenk ürünleri, sonbahar yağmurlarıyla içi kararanlar için. Lila, pembe, avokado, bakır, ceviz, defne, eflatun, ekru, erik yeşili, fuşya, gül, kırmızı, kurşun, leylak, mor, nefti gibi farklı renk tonlarını taşıyan sonbahar-kış koleksiyonu içinizi ısıtıcak. Çok hafif jakarlı kazaklar, rengarenk yağmurluklar, bol kesim pantolonlar, kürklü montlar, pullu payetli ve simli hırkalar, triko gömlekler var. Advantage, İdeal, Maximum, Bonus ve World karta 4 taksit yapılıyor.

Bebeklere kaşmir yumuşaklığı

Silk&Cashmere, bebekler için de giysi üretmeye başladı. Sekiz model ve 4 renkten oluşan bebek giyim koleksiyonunda bere, şapka, patik ve kaşkol gibi aksesuvarlar da var. Anti alerjik, kaşmir giysiler kaşıntı yapmıyor.

Narın çayı da çıktı

Doğadan, nar-çilek ve mandalina-portakaldan oluşan karışık meyve çayları çıkardı. Son dönemde, doğal antioksidan içeriğiyle gündemde olan nar ve gerçek çilek parçacıklarıyla zenginleştirilmiş nar-çilek karışık meyve çayı, sağlıklı yaşamak isteyenler için. Mandalina-portakal karışık meyve çayının kokusu Akdeniz’in narenciye bahçelerini hatırlatıyor.

Mutfakta ramazan kampanyası

Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups ve Lagostina markalarının satıldığı Tefal Shop’lar, ramazan ayına özel indirim yapıyor. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında tüm ürünler peşin fiyatına 5 taksit. Essencia, Performa, Sensoria ve Integral serilerinden alınacak tencere ve tavalarda KDV oranında indirim yapılıyor. Delice serisi tencere ve tavalarda tek tek alımlarda yüzde 30 indirim var. Sesame hızlı pişiriciler ise Performa tava hediyeli. Clipso düdüklü tencere alanlar, Performa serisinden bir tencereye para ödemiyor.

Her zaman her yerde

ADV sonbahar-kış koleksiyonu, 3 ana tema etrafında toplanmış: Active, Voyager ve Business. Spor yaparken, seyahat ederken veya işyerinde giyilebilecek, şık ama rahat giysiler bulabilirsiniz. Günün moda eğilimlerini değil, rahatlığı ön planda tutanlar için.

Kendinden yapışkanlı ve eğlenceli

3M’in kendineden yapışkanlı panoları, dekoratif ve eğlenceli. Pek çok farklı deseni var. Dileyen işyerinde, dileyen çocuğunun çalışma masasında kullanabilir. Yapışkanlığını kaybetmiyor, iğne ve raptiye gibi malzemelere gerek kalmıyor. Üzerine yapıştırdığınız dokümanı, zarar vermeden çıkartabiliyorsunuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!