Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2006 00:00

İlk gün ne giyeceksiniz

Mudo’nun sonbahar-kış koleksiyonunda öğrencilerin okula giderken veya okul dışında arkadaşlarıyla buluşurken giyebilecekleri pek çok şey var. Bu yıl daha çok üniversite öğrencileri hedef alınmış. Ekose etekler, botlar, kolej tarzı kazak ve yelekler bulunabilir. Bu yıl yeni oluşturulan FTS 64 koleksiyonu tamamen gençlere yönelik, sokak modasını yansıtıyor. Ekose etekler 59.50 - 97.50 YTL, şetlant kazaklar 69.50 - 79.50 YTL.

Sırt çantasında kampanya

Nike, her yaş grubundan öğrenci için sırt çantası satıyor. Zengin renk ve model seçenekleri var. Kişiliğini Taşı kampanyası kapsamında, satın aldıkları Nike çantasını zevkine göre süsleyen 10 öğrenciye Nike saat hediye edilecek. Katılmak isteyenler, süsledikleri çantanın fotoğrafını www.kisiliginitasi.com sitesine gönderebilir.

200 çeşit 2 milyon parça

Çocuk süpermarketi Toys’R’Us’ta renk renk, çeşit çeşit okul çantaları, mataralar, kalem kutuları, defterler, kalemler ve aklınıza gelmeyen bir sürü kırtasiye malzemesi var. 2 bin çeşit ve 2 milyon parça ürün bulabilirsiniz. Kızlar için Barbie, Witch, Wings, erkekler için Spiderman, Superman, Ninja Turtles, Action Man resimli okul malzemeleri satılıyor.

Herkese okul kiti hediye

Berk’te tüm okul önlükleri ve formalarla uyum sağlayacak renklerde soket, diz altı ve külotlu çoraplar satılıyor. Ürünlerin hepsi yüzde 100 koton. Üstelik şimdi alışveriş yapan her öğrenciye, içinde kalem, silgi, cetvel ve kalemtıraş bulunan okul kiti veriliyor.

Bırakın elleriyle boyasın

Polisan, küçük çocuklar için ürettiği parmak boyalarla hem eğlendiriyor hem de çocukları sağlığa zararlı maddelerden koruyor. 3 yaşındaki çocuklar bile rahatlıkla kullanabilir. Polisan’da 12 ve 6 renk seçeneği ile guaj boyalar da var. Ürünlerin hepsi su bazlı. Dörtlü parmak boyaların fiyatı 8-11 YTL, guaj boyların 12’liği 9.50-12 YTL arasında.

Uygun fiyat arayanlara

LC Waikiki, bu yıl 8-16 yaş aralığı için geniş bir okul grubu koleksiyonu sunuyor. Üstelik fiyatlar aileleri zorlamayacak düzeyde. Kız öğrenciler için lacivert ve gri renklerde jileler var. Çorap, hırka, süveter, yelek, kazak ve pantolon da bulabilirler. Erkek öğrenciler için ceket ve bolca gömlek alternatifi hazırlanmış. Gömleklerde mavi, sarı ve beyaz renk seçenekleri var. Okul kazağı, süveter ve hırka da bulabilirler. Kaban, mont, eşofman takımı, okul ve beslenme çantası için de LC Waikiki’ye gidebilirsiniz. Gömlek 11.49, süveter 17.99, okul çantası 7.19 YTL’den başlıyor.

Eğlenceli yapıştırıcı

3M tarafından üretilen Scotch Gluguls stik yapıştırıcı, neşeli ambalajı ile hem güvenli bir yapıştırıcı hem de oyuncak. Organik bileşen içermediği ve kokusuz olduğu için güvenli. Sert yüzeylerden suyla kolayca temizlenebiliyor. Kırtasiye ve marketlerde bulabilirsiniz. Fiyatı 2.80 YTL.

Ayaklar rahat ve havalı

İnci’de genç kızlar ve erkekler için okul ayakkabısı bulabilirsiniz. Siyah ve kahve tonlarının hakim olduğu, yuvarlak burunlu, bağcıklı kolej modellerinin yanı sıra, okul formalarına rahatlıkla uyabilecek babetler, botlar ve çizmeler var. Deri çantaları isteyen okula giderken kullanabilir. Ders kitaplarını taşıyacak kadar büyük. Erkekler, bağcıklı ya da düz, kauçuk tabanlı mokasenleri tercih edebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!