Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2005 00:00

İnoks mutfaklar için temizleyici

3M, evlerde artık bolca kullanılan inoks ve paslanmaz çelik eşyaların temizliği için yeni bir ürün çıkardı. Scotchgard Paslanmaz Çelik ve İnoks Temizleyici, buzdolabı, fırın, davlumbaz gibi eşyaları çizmeden kolayca parlatıyor. Mutfakta oluşan yağ ve yemek lekelerine karşı da etkili. Fiyatı 10 YTL.

Kadınlara yeni bir marka

Benetton, çalışan kadınlar için Colors markasını yarattı. Koleksiyonda dar uzun siluetli pantolonlar, uzun hırka ve tunikler, takımlar, kürkle bezenmiş mantolar yer alıyor. Mor, mürdüm, petrol mavisi, siyah ve bej tonları bolca kullanılmış.

Erkekler baştan çıkaracak

Tommy Hilfiger’ın yeni erkek parfümü True Star, baharatlı ve ağaçsı bir koku. Enrique Iglesias’tan ilham alınarak yaratılmış. Erkeksi ama zarif bir etkiye sahip. Baştan çıkarıcı özelliğini safran ve sandal ağacından alıyor. After shave, deodoran ve parfümü var. Daha bu ay piyasaya çıktı. 100 ml.’lik parfümü 143 YTL.

Üç kat daha uzun ömürlü doğal deodoran

Geçen yıl İngiliz The Sunday Times- Style dergisi tarafından Yılın En Başarılı Doğal Deodoranı seçilen Alvin Connor, Türkiye’ye geldi. Hem kadın hem de erkek tarafından kullanılabilen ürün, terlemeyi önlemeden kötü kokuya sebep olan bakterilere karşı etki sağlıyor. Kokusuz olan deodoran, kimyasal madde içermiyor. İçeriğinde sadece mineral tuzlar yer alıyor. Kemoterapi görenlere ve hamilelere tavsiye ediliyor. Sadece eczanelerde satılan Alvin Connor, diğer stick deodorantlara göre üç kat uzun ömürlü. Fiyatı 24 YTL.

Rengarenk çizmeler

Converse’in klasik çizgisini koruyan kışlık deri çizmeleri farklı görünmek isteyenler için. Kadınlara yönelik tasarlanan ürünler Re-Issue serisinden. Dört farklı renk seçeneği var. Kürklü modellerini bile bulabilirsiniz. Hepsi diz altına kadar çıkıyor, deri bir kemerle bileği kavrıyor. Lastik taban uyumlu bir şekilde kullanılmış. Bir çizmeden beklenen tüm konfor ve sıcaklığı sağlayan Converse çizmelerin fiyatı 299 YTL

Suyu rahatçı kullanın

Artema’nın yeni ürünü Ilia WaterTower eviye bataryası, mutfaklar için. 45 cm. ve 1 metre olmak üzere iki farklı boyda olanı var. Su akış borusu 360 derece dönerek kullanım kolaylığı sağlıyor. Su akış yoğunluğunu kontrol edebilen yüksek, spiralli elduşu ile teknoloji ve estetiği bir arada sunuyor. Krom ve chrommax paslanmaz çelik olmak üzere iki farklı kaplama seçeneği mevcut. Artema, kullanıcılarına ömür boyu kaplama garantisi sunuyor. Fiyatı 385-462 YTL arasında değişiyor.

Bir alana ikincisi yarı yarıya

Yataş kışa özel bir kampanya düzenliyor. Bir ürün alana, ikinci üründe yüzde 50 indirim var. Peşin fiyatına vade farksız 20 taksit yapılıyor. Ayrıca tüm ev tekstili ve sandıklı baza tek alımlarında yüzde 18 KDV indirimi de uygulanıyor.

Yeniköy MOS, cilt bakımına başladı

İki ay önce Yeniköy’de açılan MOS kuaför protez tırnak ve kalıcı makyajdan sonra cilt bakımı da yapmaya başladı. Uzman Estetiysen Hatice Çavaş tarafından uygulanan bakımlar çeşitli. Akneli ciltler için, kırışıklıklar için, sarkmalar için farklı bakımlar uyguluyorlar. Kasım ayı için en ideal bakım ‘kış bakımı’. Soğuk hava yüzünden sertleşmiş ve pullanmış ciltleri yenileyen bu bakım canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Yeniköy MOS’ta cilt bakımı ücreti 150 YTL.Tel: (0212) 299 98 27

Her üründen bir tane var

Orjin Group markalarından Elements’in kışlık deri koleksiyonunda, her modelden her beden için sadece bir tane ürün var. Ceket ve paltolarda petrol mavisi, taba, yeşil, turkuvaz, fuşya ve sarı gibi doğal renkler kullanılmış. Tasarımlarda klasik deri ve süetlerin yanı sıra astragan ve tay derisine yer verilmiş. Deri mont ve paltolar 200-300, kürkler 550-600 YTL. Elements’in tek mağazası İstanbul Güneşli’de bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!