Çokeşlilik bana göre değil

Güncelleme Tarihi:

Çokeşlilik bana göre değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Reyting Hamdi tiplemesiyle ünlenen Hamdi Alkan, Türkiye'nin en iyi dergilerinden Max'in eylül sayısına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Max Dergisi'nin ekranların sevilen komedyeni Hamdi Alkan'a sorduğu sorular ve cevapları şöyle:

Çocukluğundan beri şişman olan Hamdi, zayıflamaya nasıl karar verdi?

- Yaklaşık 6 aydan beri doktor kontrolü altında, sporla birlikte diyet yaparak 20 kilo verdim. Bunun birinci nedeni sağlığım, ikinci nedeni her yaptığınız tipleme kiloluyken hormonluymuş gibi duruyor.

Kiloluyken en çok sizi ne rahatsız ederdi?

- Eğilip kalkamıyordum. Ondan sonra insanın cinsel hayatını etkiliyor aşırı kilo. Nefes alıp verirken üzerinizde taşıdığınız battallık, hantallık insanın moralini bozup hayata küstürüyor. Hantal ve bu hayatın ritmini yaşayamayan bir adam oluyorsunuz. Hayata artık daha bir dört elle sarılıyorum. O zamanlar göbeğimden dolayı hayatı iyi kavrayamıyordum.

Seksi seviyor musun?

- İlişkinin çok önemli bir parçası. Seks sürekli değişmeli.

Tek eşlilik mi?

- Kesinlikle... Çok eşlilik bana mart ayında kedilerin sevişmesinden farklı gelmiyor. Ne kadar güzel sevişirseniz sevişin, iki saat sonra insanda hiçbir iz bırakmıyor. İnsanların arasında bir duygu alışverişi olmalı. O zaman bu hisler tene de, yatağa da, ritme de yansıyor.

Fantezileriniz var mı?

- Bence birlikteliğin fantezisidir seks. El ele dolaşıyorsunuz, sonra sevişiyorsunuz, yatıyorsunuz, o ten teması çok ayrı bir şey. Ama sürekli değişmeli. Kadının iç çamaşırlarını değiştirmesinden bahsetmiyorum, ruhu değişmeli.

Şimdiki halinizi, vücudunuzu beğeniyor musunuz?

- Kendimle barışık bir insanım. Ama insanlar benim dudaklarımı, ellerimi beğenirler. Gözlerimi, bakışımı severler, kısaca beni severler yaa... Hatta göbeğimi bile severler.

Basına yansıyan, en son yaşadığınız aşktan pişman mısınız?

- Üzüntüler yaşattıysam bundan pişmanlık duyuyorum. İnsanları üzmek istemem.

Eski eşinizle tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?

- Her şey doğallığıyla gelişmeli. Hormonlu sebzeleri sevmiyorum ben. Topraktan yediğiniz domatesin tadı daha başka. Akışına bırakıyoruz. Olacaksa olacaktır, o benim için çok değerli ve sevdiğim bir insan.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!