Çok çekici ve baÅŸarılıyım

Güncelleme Tarihi:

Çok çekici ve başarılıyım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2006 00:00

Bir davette korse giydeği için gazetelere konu olan Deniz Seki, kilolarını gizlemek için giydiği söylenen korsenin, aslında süs amaçlı olduğunu söyledi. Seki, "Niye herkes bu kiloya takıldı bilmiyorum. Ben halimden çok memnunum. Çok çekici ve başarılıyım" dedi.

"Beyaz Show"un 10. yıl kutlamasında, siyah elbisesinin üzerine taktığı korseyle dikkat çeken ve kilolarını gizlemek için korse taktığı söylenen Deniz Seki, bu iddialara çok sinirlendi. Arzu Kaprol'un hazırladığı kıyafette, korsenin süs amaçlı kullanıldığını söyleyen Deniz Seki, "Ben halimden memnunum, manken değilim ki 90-60-90 olma kaygım olsun. Ben bir şarkıcıyım, kilo vermek ya da ince görünmek gibi bir kaygım hiçbir zaman olmadı" dedi. Seki, siyah kıyafet giyerek kilolarını sakladığı yolunda yapılan haberlere de gönderme yaparak, "Beyaz da giyiyorum. Arşivler bir karıştırsınlar... Neden bu konulara taktılar ben de anlamadım. Halimden memnunum, çok çekici ve başarılıyım. Artık insanların benim şarkıcılığımı konuşmak yerine, bu tarz şeylerle eleştirip, yıpratmak istediklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kadir İnanır'la barıştı

Çok çekici ve başarılıyım
Çok çekici ve başarılıyım

Begüm Ersaraç ile Recep Aydemir'in Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirilen düğün töreninde sahne alan Deniz Seki, konuklar arasında yeralan Kadir İnanir'la da biraraya geldi. Kadir İnanır ile birlikte oynacağı "İyi ki Varsın" dizisinin kadrosundan fazla kilolu olduğu için çıkartılan Deniz Seki, İnanır ile arasında hiçbir sorun olmadığını göstermek istercesine, şarkılarına büyük bir bölümünü ünlü sanatçının yanında seslendirdi.

Çok çekici ve başarılıyım
Çok çekici ve başarılıyım

Haberin Devamı

Deniz Seki'nin basında yer alan korseli kıyafeti...

Çok çekici ve başarılıyım
Â
Çok çekici ve başarılıyım

Deniz Seki, İbrahim Tatlıses'e davul çalarak eşlik etti...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!