Çocuk istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Çocuk istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2007 00:00

Hello dergisine röportaj veren Halle Berry, hemşire olmayı düşünürken şansın yüzüne güldüğünü açıkladı. Oscar’lı oyuncu, "Bu sene hamile kalmak istiyorum. Eğer bunu doğal yollarla gerçekleştiremezsem, evlat edineceğim" dedi.

Hayatınızda her şey yolunda görünüyor, peki aşk ne álemde?

- İki kez evlenip boşandıktan sonra söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. İkisi de felaket zamanlardı. Ama bu onların hatası değildi. Ben onlarla evlenmekle hata yaptım!

n Gabriel ile nasıl tanıştınız?

- Bizi Donatella Versace tanıştırdı. O sıralar depresyondaydım. Donatella beni çok üzgün görüyormuş. Elimden tutup dedi ki, "Böyle kalmaya devam edemezsin. Mutlu olmayı hak ediyorsun. Kampanyamızın bitiminde benimle Los Angeles’ta buluş. Sanırım senin için birini tanıyorum." Ona gideceğimi söyledim, kaybedecek bir şeyim yoktu.

n Ve?

- İlk görüşte aşktı!

n 40 yaşınıza geldiniz, çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz?

- Kesinlikle çocuğum olsun istiyorum. Bu benim en büyük projem. Bu sene hamile kalmak istiyorum. Eğer bunu doğal yollarla gerçekleştiremezsem, Gabriel (Aubry, Kanadalı model sevgilisi) ve ben bir evlat edinmeyi düşünüyoruz.

n Çocukluğunuzda sizi en çok etkileyen şey nedir?

- Kesinlikle ailemin boşanması. Bu benim için çok zor bir ayrılıktı. Asla unutamayacağım kavgalara tanıklık ettim.

n Tutkularınız, hırslarınız nelerdir?

- Bir hemşire olacağımı düşünüyordum. Bu şans işi. Aşırı derecede narin yapılı olduğumdan güzel görünmediğimi sanıyordum. Ama bu özelliğim bana iyi anlamda geri döndü.

n Şanslı olmanızın sebebi nedir sizce?

- Kendine yardım et ki, Tanrı sana yardımcı olsun diye düşündüm hep. Bu yüzden öncelikle kendim olduğumu düşünüyorum. Ünlü biri olmak istiyordum.

n Hiç psikanaliz yaptırdınız mı?

- Evet. Birçok soruma yanıt buldum. Kendimi tanımayı, güvenmeyi ve kendim için sorumluluk alabilmeyi öğrendim.

n Nasıl bir kadınsınız?

- Aile, saygınlık ve aşk konusunda doğru değerlere bağlı bir kadınım. Evcil bir yapım vardır. Yemek yapmayı, dostlarımı ağırlamayı severim.

n Kendinizi 50 yaşına geldiğinizde nasıl ve nerede görüyorsunuz?

- Hayallerimin gerçekleşmesini arzuluyorum tabii ki. Şu anda sürdüğüm hayata bir de çocuk eklersem, her şey güzel olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!