Çıplak baba

Güncelleme Tarihi:

Çıplak baba
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2012 00:00

1970 yılında insanları kötülükten arınmaya davet etmek için çırılçıplak poz vermekten çekinmeyen Erkin Koray, sanat hayatının 55’inci yılını kutluyor.

Haberin Devamı

ÇIRILÇIPLAK POZ VERMİŞTİ FOTO-GALERİ

1970'Lİ YILLARDA TÜRK MÜZİK PİYASASINDA ONLAR VARDI- Fotoanaliz

1970’ten gelen fotoğraf  

“Bu kadar düşük maaş alan bir öğretmenin çocuğuma iyi eğitim vereceğine inanmıyorum” deyip kızına evde okuma yazma öğreten, insanları kötülükten arınmaya davet için 1970’te çırılçıplak poz veren Erkin Koray, sanat hayatında uzun yılları geride bıraktı. Usta müzisyen kariyerinin 55’inci yılını kutluyor.

55. sanat yılını kutluyor

Şarkıları kadar sıra dışı söylemleriyle de tanınan Erkin Baba, 55’inci sanat yılını “Best Of” albümüyle kutluyor. Koray’ın yüzlerce eseri içinden seçtiği 15 şarkıya yer verdiği albüm, Mega Müzik etiketiyle çıktı. Çalışmanın kapak fotoğrafını ise Mehmet Turgut çekti.

Çıplak baba
Soyunun insanlar  

Erkin Koray, karısı Yoko Ono ile çırılçıplak poz veren Beatles’ın solisti John Lennon’un izinden gitmiş, 1970’te bir dergi için çıplak fotoğraf çektirmişti. Fotoğrafın mesajı ise şuydu: “Soyunun insanlar, soyunun... Atın fazlalıklarınızı, atın içinizdeki kötülükleri... Soyunun...”              

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!