Cilt sarkmaları hangi yöntemlerle düzeltilebilir?

Güncelleme Tarihi:

Cilt sarkmaları hangi yöntemlerle düzeltilebilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 22:19

İlerleyen yaşlarda cildinizde sarkma meydana gelmesi son derece doğaldır. Peki, ciltte oluşan sarkmalar nasıl düzeltilir?

Haberin Devamı

Cilt sarkmaları erkek ve kadınların ilerleyen yaşlarında başına gelmektedir. Erkekler her ne kadar bu problemi takmıyor olsa da kadınlar için büyük bir sorun teşkil ettiğini söyleyebiliriz. Kadınların cilt sarkması problemi genellikle 30’lu yaşlarda başlar ve ilerleyen yaşlarda daha büyük bir problem haline gelir. Cilt sarkması yer çekimi nedeni ile oluşmaktadır.

Cildin sarkma oranı kişinin genetik yapısına, güneş altında kalma oranına, sigara içme ve beslenmesine göre değişim göstermektedir. Ayrıca sık kilo alıp veren kişilerin özellikle ilerleyen yaşlarda cildinde sarkma oluşmaktadır.

Cilt sarkmaları hangi yöntemlerle düzeltilebilir

CİLT SARKMASI NASIL GİDERİLİR?

Haberin Devamı

Cilt sarkması birkaç yıl önceye kadar problem olarak görülüyordu. Fakat artık lazerle cilt germe ve lazer dışı pek çok yöntem ile germe işlemi yapılabilmektedir. Cilt germe işlemi esnasında yapılan pek çok teknik bulunmaktadır ama bu tekniklerin neredeyse tamamında cilt ve cilt altı dokusu yenilenir. Bu sayede cildinizin sarkması engellenmiş olur. Cilt ve cilt altı dokusunda bulunan kollajen, elastik lifler ve hyaluronik asit gibi maddeler cildin toparlanması sırasında yenilenmek zorundadır.  Bu maddeler yenilendiği zaman cildin toplandığı görülür.

CİLT SARKMASINDA HANGİ YÖNTEMLER KULLANILIR?

Lazer cilt germe işlemi sırasında estetik ameliyatında alınan risklerin hiçbiri alınmadan cilt gerilir. Bu yöntem sayesinde ciltte oluşan kırışıklık izleri ve yer çekimi etkisinden tamamen arınabilirsiniz. Ayrıca diğer ameliyatlar sırasında sosyal yaşantıdan kopma ihtimali bulunurken bu yöntem ile sosyal hayattan soyutlanmadan tedavi olunmaktadır. Üstelik Lazer cilt germe estetiğinde tedavi sonrasında birkaç gün süren kızarıklıklar dışında hiçbir yan etki bulunmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!