Ciddi bir ilişki yaşıyorum

Güncelleme Tarihi:

Ciddi bir ilişki yaşıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 00:00

"Nasıl Delirdim" isimli yeni albümünün tanıtımında Hande Yener, TRT'den Eurovision teklifi aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Ciddi bir ilişki yaşıyorum
Hande Yener fotoğrafları için tıklayın

"Böyle bir teklif karşısında çok mutlu oldum. Eurovision için iki gün önce böyle bir teklif geldi. Yarışmayı bu sene yakından takip ettim. Son yıllarda yarışmanın müzik kalitesini daha iyi buluyorum. Zaten kendime güveni olan bir insanım. Şu an için yarışmaya sıcak bakıyorum. TRT ile görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer ki anlaşma sağlanırsa şarkım ingilizce olacak." Hande Yener, yeni albümünün kapak fotoğraflarıyla dikkat çekti.Formunu pilates yapmaya borçlu olduğunu söyleyen Hande Yener, sıfır bedene karşı olduğunu söyleyerek 36 beden olduğunu açıkladı. Yener, "Son bir senedir haftanın beş günü pilates çalışıyorum. Öncelikle daralmaya çalıştım. Şimdi de kas çalışması yapıyorum. Şu anki bedenim normal. Sağlıksız görünmüyor. 36 beden oldum anlayacağınız" dedi.

Haberin Devamı

Ciddi bir ilişki yaşıyorum
Sevgilisi Kadir Doğulu'nun bu albümde en büyük destekçisi olduğunu söyleyen Yener, evlilik ile ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi. Yener, "Kadir Bey'in bana çok büyük bir enerjisi oldu. Çünkü bir insanın sevilmesi güzel duygu. Sevildiğini hissetmek ve birini sevebilmek gerçekten güzel bir duygu. Bunlar çok zor duygulardır. O yüzden güzel enerjiyle bu albüm bitti. Güzel ve ciddi bir ilişki yaşıyoruz" diyerek evliliğe yeşil ışık yaktı.

/images/100/0x0/55ea0e88f018fbb8f8682ed8
Babamla ilişkimiz kopuk
Hande Yener, geçtiğimiz hafta Marmaris'teki konseri sırasında babası ve üvey annesinin çıkarmış olduğu olaylara da açıklık getirdi. 15 senedir babasından kopuk bir şekilde yaşam sürdüğünü söyleyen Yener, "O konser, açılışına davetli olduğum bir konserdi. Sanıyorum mekancılar ya da oradakiler özellikle davet etmişler. Bunlar olsun diye hazırlanmış ve oldu. Uçaktan indim ve gittim. Ve hiçbir şeyden haberim yoktu. Babamla 15 senedir çok iyi bir iletişimimiz yok ve birbirimizden kopuğuz. Eşiyle de yaşlılık döneminde evlendiği için üvey anne bile demek tuhaf geliyor. Zaten annem var. Bir de sahneyi çok kutsal buluyorum. Sahneyi birinin çıkıp mikrofona bir şeyler konuşması bana hoş gelmiyor. İşe saygısızlık geliyor. Babam bunu yapmasına rağmen ben çiçeği elinden aldım. Yaşananlara çok şaşırdım. Kin, nefret ve reddetme olayı kesinlikle yok. Ama bu saatten sonra değişen bir şey olmaz. Yılda bir görüşüldüğü için daha çok uzaktan bir dost gibi. Bu olaylar sonrası ise konuşmadım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!