Çiçek alacaksanız hayal gücünüzü çalıştırın

Güncelleme Tarihi:

Çiçek alacaksanız hayal gücünüzü çalıştırın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 00:00

Bu yıl da sevgilinize kırmızı gül mü hediye etmeyi düşünüyorsunuz? Biraz daha yaratıcı olmak, sevgilinizi şaşırtmak ve ince zevkinizi ortaya koymak istemez misiniz? Sizin için üç ünlü çiçekçi; Aloha Çiçek Tasarım, Eren’s Flowers ve Sabuncakis 1874’ten Sevgililer Günü çiçekleri tasarlamalarını istedik.

Hatta tek bir öneriyle yetinmedik, farklı ilişkilere uyacak farklı durumlar düşünerek birden fazla çiçek tasarlamalarını istedik. Genç ve yeni sevgililer, uzun süredir birlikte olanlar, yeni evliler veya çocuklu genç çiftlere uygun olabilecek öneriler aldık.

Çiçek modasında şu ara beyaz renk hakim. Beyaz orkide veya gülleri pekala 14 Şubat’ta da tercih edebilirsiniz. Pembe karanfillerin ve tam da bu mevsimin çiçeği olan lalenin kullanıldığı çok çeşitli tasarımlar var. Kırmızı güllerin fiyatı Sevgililer Günü’nde tam üç kat yükseliyor.

Klişeden kaçmak için de pembe gül, frezya, lale ve karanfilleri tercih edebilirsiniz. Unutmayın, artık çok süslü, dev çiçek aranjmanları yerine daha sade tasarımlar öne çıkıyor. Çiçekçiler; yeni birlikte olan genç çiftlere rengarenk gül ve karanfillerin kullanıldığı neşeli tasarımları, evli ya da 30’lu, 40’lı yaşlarını süren çiftlere orkide hediye etmelerini öneriyor. Tabii, sadelikten uzaklaşmadan.

EVLİ VEÇOCUKLULARA

Yeşil sepet içindeki tomurcuk laleler, hem baharın gelişini hem de 30’lu yaşlarını süren çiftlerin olgun ve sade ama gelişmiş zevklerini simgeliyor. Eren’s Flowers Fiyatı 80 YTL.

Pirinç bir platform üzerinde beyaz orkideler, beyaz tüyler ve Swarowski taşların kullanıldığı çok gösterişli bir aranjman. Orkide ilişkide olgunluğu simgelerken, beyaz rengiyle sezonun modasını yansıtıyor. Fiyatı 600 YTL.

Yıllanmış sevgililere

Paganini türü güllerin eski ve nostaljik görünümü olgun ilişkiyi simgeliyor. Pembe-bej degrade güller, Sevgililer Günü’nde kırmızı gül klişesinden kaçmak isteyenlerin tercihi olabilir. Ahşap kutulu tasarımın fiyatı 75 YTL Eren’s Flowers.

14 Şubat’ta "ille de kırmızı gül" diyenlere, kırmızı ve dorenin birlikte kullanıldığı bir tasarım. Kullanılan anahtar biçimindeki aksesuvar "kalbimin anahtarı sende" mesajı veriyor. Bu yıl çiçek sepetlerinde çikolata kullanmak da moda. Aloha Fiyatı 220 YTL.

YENİ EVLİLERE

Eşiniz evde çiçek yetiştirmeyi seviyorsa, ona çok değerli palyanopsis türü pembe saksı orkidesi hediye edebilirsiniz. Sabuncakis Fiyatı 100 YTL.

Bu kanatlı peri, kucağında her evlilik yılı için bir pembe gül taşıyor. Pembe gül romantizmi, beyaz renk evlilikte masumiyeti simgeliyor. Aloha Fiyatı 850 YTL.

TAZE AŞIKLARA

Lolipop gibi bir tasarım. Her yeri pembe karanfillerle kaplı top, Uzakdoğu’dan gelen kağıttan kutunun içinde sunuluyor. Biçimi sebebiyle yeni ve genç çiftlerin enerjisini, pembe rengiyle de çocuksuluğu ve romantizmi yansıtıyor. Eren’s Flowers Fiyatı 50 YTL.

Oyuncak bir ayıcık ve kucağında taşıdığı kırmızı güller. Yaşı çok genç çiftler için romantik ve de sevimli bir aranjman. Sabuncakis Fiyatı 75 YTL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!