Chris Evans'ın ilk yönetmenlik denemesi 'Before We Go'nun ilk fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Chris Evansın ilk yönetmenlik denemesi Before We Gonun ilk fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 14:13

Chris Evans'ın ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı Before We Go'dan ilk fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

İlk gösterimini 2014 yılında Toronto Film Festivali'nde gerçekleştiren Before We Go filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı. Fantastik Dörtlü filmlerinde Johnny Storm'u, Kaptan Amerika ve Yenilmezler filmlerinde ise Steve Rogers'ı canlandıran Chris Evans, Before We Go filmininde hem yönetmenliği hemde filmin başrolü üstleniyor. Ona Siyah Giyen Adamlar 3 ve Bilinmeze Doğru: Star Trek filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Alice Eve eşlik ediyor.

Haberin Devamı

New York şehrinde birbirini tanımayan iki yabancının hikayesine odaklanan filmde Chris Evans bir sokak müzisyenini Alice Eve ise son tren seferini kaçıran Brooke'u canlandırıyor. New York'tan Boston'a giden 1:30 trenini kaçıran Brooke, eve dönüş için kendisine yol ararken sokak müzisyeni olan Nick (Chris Evans) ile tanışır. Gece boyunca birbirleri hakkında bilinmeyenleri öğrenen iki yabancı, yeni bir aşk hikayesine imza doğru yola çıkmaktadır.

4 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek olan Before We Go filminin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz kesinlik kazanmış değil.

Chris Evansın ilk yönetmenlik denemesi Before We Gonun ilk fragmanı yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!