Cesur Yürek 7. bölüm fragmanında Ömer'in savaşı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek 7. bölüm fragmanında Ömerin savaşı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 10:28

Cesur Yürek 7. bölüm fragmanı izleyicilerin meraklı takibi devam ediyor. Show TV ekranlarında ikinci ayına girmek üzere olacak Cesur Yürek, 7. bölüm fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bölümünde ayrı bir heyecanın yaşandığı Cesur Yürek 7. bölüm fragmanında Ömer artık resti çekiyor. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm detayları

Haberin Devamı

Cesur Yürek yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı bir gece yaşatacak. Ekranların sevilen dizisi Cesur Yürek yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ömer kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? İşte, Cesur yürek yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Cesur Yürek”in 6. bölümünde; Ömer, Tatar Ahmet ve masadakilerden hesap sormak için harekete geçer.  Mafya dünyasında kendisine giydirilmek istenen gömleği yırtıp atan Ömer'i  bekleyen sürpriz ne? Ömer'in Enver ile hesaplaşması sonucunda, elde edeceği bilgi hayatının değişmesine neden olacaktır. Berrin Ömer'i kurtarmak için Gürkan'ı karşısına alacaktır. Berrin'in Ömer'e yapacağı teklif ikisinin arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecektir. Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

Haberin Devamı

DİZİNİN HİKAYESİ

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!