Cesur ve Güzel tanıtım fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel tanıtım fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 21:15

Cesur ve Güzel tanıtım fragmanıyla sizlerle birlikte. Star TV ekranlarının yeni yapımı olan Cesur ve Güzel yayın hayatına başlamadan önceki ilk bölüm fragmanını yayınladı. İzleyicilerin merakla beklediği dizinin yayın tarihi ne zaman başlayacak? İşte Cesur ve Güzel 1. bölüm tanıtımı.

Haberin Devamı

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek. Cesur ve Güzel Kasım'da Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

DİZİNİN KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!