Cem, bir el öpüp gelecek...

Güncelleme Tarihi:

Cem, bir el öpüp gelecek...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2004 16:34

Bugün bir iki gazetede vardı bu haber, Cem Uzan’ın kayıp Mercedes’i, iki gündür yattığı Atatürk Havalimanı’nın otoparkında bulunmuş. Daha birkaç gün önce yazdım ama, yineleyeyim isterseniz...

ANKA’nın haberiydi, SPK, Cem Uzan hakkında suç duyurusunda bulunmuş, Genç Parti Başkanı 5 seneye kadar hapis talebiyle yargılanabilirmiş.

Haberin Devamı

Biliyorsunuz, belgelerde sahtecilik yaparak (yurtdışında çalışır gibi göstererek kendini) askerlikten sıyırdığı (kısa dönem bedelli yaptığı) iddia edildiği için, Millî Savunma Bakanlığı Cem Uzan’ı yeniden silah altına almaya hazırlanıyor bu arada. Tek sorun, diplomasının gerçek olup olmadığıydı en son. Bir üniversite bitirmiş görünüyor da, öyle bir üniversite var mı, Uzan buraya uğramış mı? Yani askeriye kollarını açmış bekliyor Cem Uzan’ı, viskisi, purosu ve helikopteri hazır...

Demek ki...

5 sene hapishane koğuşunda + 15 ay asker koğuşunda yatma ihtimali = Cem Bey birden bire babacığı Kemal Bey’i, kardeşi Hakan’ı ne çok özlediğini fark etmiştir şu sıralarda.

Hani askerlik öncesi, babasının elini öpüp bir helallik dilemek için, yoksa yanlış anlaşılmasın...

Haberin Devamı

Onun için, aman, havalimanında bıraktığı S500 Mercedes’e dokunmayın, dönüşte binecektir, melbusat çantası da bagajda zaten!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!