Çekimler bitti

Güncelleme Tarihi:

Çekimler bitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2009 00:00

“Ay Lav Yu” adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı. Kürt açılımına farklı bir yorum getiren film, aralık ayında gösterime girecek.

Haberin Devamı

AY_LAV_YU SETİNDEN FOTOĞRAFLAR

SERMİYAN Midyat’ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği “Ay Lav Yu” adlı komedi filminin Mardin’de gerçekleştirilen çekimleri tamamlandı. Türkiye’nin gündemini meşgul eden Kürt açılımına ve 11 Eylül saldırılarına ilginç bir yorum getiren filmde, Hollywood’un ünlü oyuncuları Steve Guttenberg, Mariel Hemingway, Katie Gill ve Josh Folan’ın yanı sıra Meray Ülgen, Ayşenil Samlioğlu ve Fadik Sevin Atasoy da rol aldı. Mardinli İbrahim ile Colorado’lu Jessica’nın aşkları etrafında gelişen olayları konu alan filmin çekimleri sırasında ilginç olaylar da yaşandı.

Çekimler bitti

“Ay Lav Yu” filminde, “Polis Akademisi” serisinin Mahoney’si Steve Guttenberg de rol alıyor.

68 dereceye varan sıcaklarda ekipten birçok kişi güneş çarpmasından ötürü hastanelik oldu. Sermiyan Midyat ile Katie Gill, sıcaklar yüzünden yaşanan türlü aksilikler nedeniyle Hasankeyf’in tepesinde defalarca öpüşmek zorunda kaldı. Midyat, köylülere ne yaptıklarını anlatabilmek için tam dört kez toplantı yaptı. Tüm yemeklerin etten yapıldığı Mardin’de, vejetaryen Mariel Hemingway büyük sıkıntı yaşadı. Her mekânda wireless (kablosuz internet bağlantısı) soran Hemingway, internetten cesar salata siparişi vermeye kalkıştı. Filmin aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!