Çarpık bacaklılar kulübü

Güncelleme Tarihi:

Çarpık bacaklılar kulübü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 12:18

Us Weekly Dergisi son sayısında çarpık bacaklı ünlüleri masaya yatırdı. Buna göre listenin başını Mary-Kate Olsen çekiyor.

Haberin Devamı

Ünlülerin çoğunu kusursuz sanırız ama değiller. Onların da her normal insan gibi beğenmedikleri bir sürü yerleri var.

/images/100/0x0/55eaffacf018fbb8f8a4608e
Çoğu zaman bunlara estetik operasyonlarla müdahale ediyorlar. Bir zamanlar sıradan, gösterişşiz bir kızken, bir anda güzeller güzeli bir hatun kıvamına gelen Victoria Beckham, estetik cerrahinin nimetlerinden boca yararlananlardan. Vücuduna 35-50 bin dolar kadarlık bir yatırım yapmaktan çekinmeyen, bunun yanı sıra bir yığın operasyon komplikasyonuyla karşı karşıya olmaktan korkmayan Victoria Beckham, sonunda arzuladığı bir siluete kavuştu. Ne var ki, her yere estetik müdalale yapılamıyor. Mesela bacaklar... Evet, liposuction, bacakları belli bir şekle sokmayı başarıyor ancak çarpıklık için yapabilecek çok fazla bir şey olmadığını söylüyor uzmanlar. Esasen, biraz kilo almak çarpıklığı gözle görülür bir şekilde azaltıyor ancak, hiçbir ünlü bunu göze alamıyor. Us Weekly Dergisi, son sayısında bacakları normalden daha çarpık olan ünlüleri bir araya getirdi. Buna göre listenin başında, bohem güzel Mary-Kate Olsen yer alıyor. Diğerleri ise Victoria Beckham, Ellen Pompeo, Kate Moss ve Renee Zellweger. En güzel bacaklaar sahip ünlü ise tartışmasız Halle Berry.

Haberin Devamı

Normali ne olmalı?

Bu saydığımız isimler, bacak aralığı 3.5 inch ile 1 inch arasında olanlar. Uzmanlara göre normal, sutün gibi bacaklara sahip olmak için bu aralığın 1 inch'den daha az olamsı gerekiyor. 1/2 inch en normal olanı. Testi yapmak için, bacaklarını yan yana aynı hizayı getirin. Baldırlarınızın altındaki boşluk 1 inch'den daha azsa, bacaklarınız düzgün, fazlaysa, çarpık demek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!