Caroline benimle olmak istedi

Güncelleme Tarihi:

Caroline benimle olmak istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2006 00:00

Monaco Prensesi Stephanie'nin eski kocası Daniel Ducruet, Defne Barak'a konuştu. Prenses Caroline, bir ara bana asıldı. Şımarık ve kendini dünyanın en güzel kadını sanıyor. Geçtiğimiz günlerde Caroline'in çocuklarının uyuşturucu kullandığını iddia eden haberler çıktı. Uyuşturucu olayını uzun zamandır biliyorum. Çocuklarım Stephanie'ye çok kızıyorlar. Onunla beraber olmayı kesinlikle istemiyorlar. Stephanie, bir zamanlar iyi bir anneydi.

Haberin Devamı

Monaco’nun çılgın prensesi olarak tanınan Stephanie’nin eski kocası Daniel Ducruet, Defne Barak’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski karısının ablası Prenses Caroline’in kendisine asıldığını iddia eden Ducruet, çocuklarının anneleriyle birlikte olmak istemediğini de söyledi.
 
Prenses Caroline bana asılmaya çalıştı; Albert, babasının danışmanlarından kurtulmak zorunda; Çocuklarım Stephanie’yle birlikte olmak istemiyorlar; Eğer Stephanie konuşmak istiyorsa, önce ağabeyi Prens Albert’den izin alması gerekiyor...

Bu sözler, Prenses Stephanie’nin eski kocası Daniel Ducruet’ye ait. Stephanie’nin eski kocası, eski koruması ve de iki çocuğunun babası, Monaco Sarayı’nda yaşadıklarını İspanyol televizyonuna uzun uzun anlattı. Ducruet, eski eşi ve onun ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CAROLINE BANA ASILDI

/images/100/0x0/55eadc77f018fbb8f89b61d5


Monaco küçücük bir ülke, ama burada her zaman akıllara durgunluk verecek başlıklar üretilir. Monaco Prensesi Stephanie’nin eski kocası Daniel Ducruet de tekrar bu tür başlıklara konu olmaya hazırlanıyor. Ducruet, İspanyol televizyonuna Prenses Caroline’i şımarık ve kendini dünyanın en güzel kadını sayan biri olarak tanıttı.

Daniel Ducruet ile yıllar önce yaptığım görüşmede olup biten her şeyi Prenses Caroline’nin düzenlediğini söylemişti ve "Prenses Caroline bir ara bana asıldı" demişti. Aradan geçen 10 yıl içinde Daniel Ducruet’nin Grimaldi Ailesi’ne ilişkin düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamış, sadece şimdi Daniel Ducruet para kazanmak zorunda. Peki ama nasıl? Tabii ki Prenses Stephanie’nin eski kocası olması sayesinde.

Birkaç hafta önce, Daniel Ducruet’nin Stephanie ve çocuklarıyla birlikte Maurice Adası’nda tatil yaparken çekilmiş fotoğraflarını görmüş olmalısınız. İdeal bir aile tablosu değil mi?

Olay hiç de öyle değil aslında...

ÇOK DEĞİŞTİ

Stephanie’nin Monaco dışındaki evinden birkaç sokak ötede yaşayan Daniel Ducruet, günlerini Cannes’daki küçük pub’ıyla ilgilenerek, reality şovunun çekimleri ve şarkıcılıkla uğraşarak geçiriyor. Ducruet, "Benim için çocuklarım her şeyden, herkesten önce gelir" diyor (Ducruet’nin eski sevgililerinden birinden bir ve de Stephanie’den iki çocuğu var) ve Stephanie’yle ilgili şu açıklamaları yapıyor:

"Çocuklarım Stephanie’ye çok kızıyorlar. Onunla beraber olmayı kesinlikle istemiyorlar. Çocukların en büyüğü, annesi neredeyse her hafta eve başka bir erkeği getiriyor diye ona bağırıp çağırıyor."

Daniel Ducruet, eski eşinden yakınırken, Stephanie de biraz ilerimizde güneşleniyor. Yüzünde yorgun ve yaşlı bir ifade var. Genç ve sarışın bir garson elinde içki tepsisiyle yanımıza geliyor. Garson, bir zamanlar Monaco’nun bir numaralı güzeli olan kadını dudaklarından öpüyor. Prenses Stephanie, Daniel’in, ailesinin, benim ve çocuklarının gözünün önünde o garsonla uzun uzun öpüşüyor.

Derken güzel ve sevimli bir sarışın kızla tanıştırılıyorum. Camille, Stephanie’nin en küçük kızı. Onun babası Daniel Ducruet değil, prensesin korumalarından biri. Daniel, bana dönüp, şöyle diyor:

"Annesiyle beraber olmak istemiyor. Babasının yanında değilse, benimle ve annemle kalmayı tercih ediyor. Stephanie, bir zamanlar iyi bir anneydi. Gerçekten çok değişti. Ona o kadar çok kızıyorum ki, sürekli tartışıyoruz. Birbirimize avaz avaz bağırıyoruz."

Eski eşiyle program yapmak istiyor

Daniel Ducruet, "Sık sık tartışıyoruz" dediği çocuklarının annesi Stephanie’yle bir televizyon programı hazırlamak istiyor ve bunun için benim yardım etmemi rica ediyor. "Stephanie’nin benim programıma katılabilmesi için ağabeyle konuşup, ondan izin alması gerekiyor" diyen Daniel Ducruet, "Bu konuları daha çok konuşacağız" demeyi de ihmal etmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!