Cansu'yla evlenmiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Cansuyla evlenmiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2007 16:28

<1>Foto <1>galeri Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde İsmail Dümbüllü Özel Ödülü'nü alan Cem Yılmaz, esprileriyle törene damgasını vurdu. Bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Yılmaz, Cansu Dere'yle evlenecekleri yolunda çıkan iddialara da yanıt verdi. Ünlü komedyen, "Evlenmiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Cansu Dere fotoğrafları için tıklayın

Cansuyla evlenmiyoruz
Her yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi tarafından yapılan ve yılın başarılı tiyatro sanatçısına verilen İsmail Dümbüllü ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Müjdat Gezen başkanlığında 27'incisi yapılan ödül töreninde, İsmail Dümbüllü Ödülünü Bülent Emin Yarar alırken, "İsmail Dümbüllü Özel Ödülü" ise, Cem Yılmaz'a verildi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yılmaz, "Tiyatro sanatçısı değilim ama tiyatro sanatına yakışmayacak bir şeyler yaptığımı zannetmiyorum. Komedyenliği hep anlaşılır diye düşündüm. Bu motivasyonla, komik olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Ayrıca bu ödülü, Müjdat Gezen okulu ilk kurulduğunda sınava girip, kazanamayan abim için alıyorum" dedi. Bu sürpriz açıklamayı sahnede ilk kez öğrenen Müjdat Gezen, "İnanmıyorum. Sen niye onun yerine girmedin" derken, Cem Yılmaz ise "O zamanlar o yetenekliydi. Daha doğrusu abimi yetenekli zannediyorduk. Ne zaman Müjdat Bey'in ve öğrencilerin adı geçse, hep o hatırasını dile getirir" dedi.

Haberin Devamı

Gazi koşusuna katılacağım Cem Yılmaz, ödül sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Müjdat Gezen'in kendisini komik olarak adlandırmasından çok hoşlandığını belirten ünlü komedyen, "Komik demesi benim hoşuma gitti. Genellikle şovmen tabiri kullanılıyor. Halbuki komik, bundan çok daha şık ve benim yaptığım işi tarif eden bir tanım. şovmenlik yaptığımı düşünmüyorum. O başka bir şey" dedi. Bugüne kadar ödül alamamaktan yakınan Cem Yılmaz bir gazetecinin, "Ödül yerine para alıyorsunuz" yorumuman, "Mesleki ödül olacağım bir ortam yok. Sinema ile ilgili alanda olabilir. Ama sahnede yaptığım işle ilgili bir ödül yok. İşlerini iyi yapan insanlar iyi para kazanır. Ödüller manevi değeri olan şeylerdir. Ve maddiyattan daha önemli bir şey de maneviyattır. Ama ne yazık ki benim katagorim yok. O yüzden bu yıl gazi koşusuna katılacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Okan'a saygı duyarım Geçtiğimiz haftalarda Okan Bayülgen'in, "Piyasada 5-6 tane adam var ve hepsi içten içe birbirine küs. Çok üzücü bir şey bu! Herkes birbiriyle dosthane ama herkes birbiriyle küs. Ne için? Daha kaç milyon dolar

/images/100/0x0/55eb63def018fbb8f8be095b
kazanmak için mi, saçmalık" açıklamasına da değinen Yılmaz, "Bilmiyorum. Okan'ın söylediklerini üzerime alınmıyorum. Bazen doğru sözler söyleyen birisidir. Benle ilgili herkesin bir fikri var, o nedenle saygı duyarım. Bu sözleriyle ilgili üzerime bir şey alınmadım. Ben, o kadar da meyve veren bir ağaç değilim" dedi. Televizyon dünyasında birbirine laf atan ünlüler için de konuşan Cem Yılmaz, Okan Bayülgen'e gönderme yapmadan da duramadı: "Ben bu işi milyon dolara yapmıyorum diyen çok insan gördüm. Ama benim anlamak istediğim şu; 'peki bu işler niçin yapılır?' Bir de fotoğraf makineleri çok pahalı... Ben sadece vesikalık fotoğraf çektiririm. Ben bir seyirci olarak seviyorum demek ya da politik bir cevap vermek zorunda değilim. Mesela Makina programını izliyorum. Hem de sabah 5'e kadar ve para almadan" dedi.

Haberin Devamı

Kavuk beklentim yok İsmail Dümbüllü Kavuk Ödülü'nün Ferhan Şensoy'a verilmesiyle ilgili de konuşan ünlü komedyen, "O konu da birşey diyemem. Öyle bir beklentim de yok. Saygısızlık etmem. Ben de seyirci olarak, bir iki kitap okumuş, bu işin tarihini takip etmiş bir kişi olarak, İsmail Dümbüllü'nün geleneksel Türk tiyatrosunda tarihsel bir kıymeti olduğunu biliyorum. Ama onun kavuğu ile ödüllendirilmek gibi bir beklentim yok. Şu anda onun içinde bu ödülü almakla, onunla bir ilişki de kurmuyorum. Uzun zamandır bu işi yapıyorum. Alkış benim için yeterlidir" dedi.

Veliahtımı açıklıyorum...Cem Yılmaz, son günlerde İbrahim Tatlıses, Alişan ve Nihat Doğan arasında yaşanan velihat konusu hakkında da konuştu. Ünlü komedyen, "Benim veliahtım evde, ambalajında duruyor. Suntadan yaptırdık, yabancı kimseye gitmesin diye. Gerektiği zaman açacağız" dedi. Hülya Avşar'ın tenis oynarken verdiği frikikler için de "Hülya Avşar'la ilgili beğenimi iletecek yaşta değilim. Ama normal, tenis oynarken o görüntüler olacaktır" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!