Candan’la başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Candan’la başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2004 01:39

Most Production’un organize ettiği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserler, Candan Erçetin’le yarın akşam başlıyor. Candan Erçetin, Most Açıkhava Konserleri kapsamında yarın akşam, müzikseverlerle buluşacak.

Candan Erçetin, yeni albümü ‘Melek’in yanı sıra eski parçalarını da seslendirecek. MFÖ, 24 Temmuz’da hayranlarının karşısına çıkacak. Kenan Doğulu da çok özel bir konserle 27 Temmuz Salı Açıkhava’da. 28 Temmuz Çarşamba akşamı ise Süper Star Ajda Pekkan sahnede.

Fatih Erkoç, Özlem Tekin, Levent Yüksel. Üç geceye bölünen konserlerin ilkinde 80’li 90’lı yılların unutulmaz şarkıları seslendirilecek. Gecenin onur konuğu ise Sezen Aksu. İkinci konserin repertuvarı 70’li 80’li yılların şarkılarından oluşacak. Bu gecenin onur konuğu ise Nükhet Duru. 31 Temmuz gecesi gerçekleştirilecek olan ‘Sanki Dün Gibi’ projesinin son konserinde onur konuğu ise Timur Selçuk olacak.

1 Ağustos akşamı Burhan Öçal ve grubu Trakya All Stars, müzikseverlerle buluşurken, unutulmaz film müziklerine imza atan Goran Bregoviç konseri, 3 Ağustos’ta gerçekleşecek. Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil’in 4 Ağustos’taki konserinin ardından 5 Ağustos’taki Mercan Dede sahneye çıkacak.

İşte program

21-22-23 Temmuz
Candan Erçetin

24 Temmuz MFÖ

27 Temmuz Kenan Doğulu

28 Temmuz Ajda Pekkan

29 Temmuz Fatih Erkoç-Özlem Tekin-Levent Yüksel (Konuk Sezen Aksu)

30 Temmuz Fatih Erkoç-Özlem Tekin-Levent Yüksel (Konuk Nükhet Duru)

31 Temmuz Fatih Erkoç-Özlem Tekin-Levent Yüksel (Konuk Timur Selçuk)

1 Ağustos Burhan Öçal

3 Ağustos Goran Bregoviç

4 Ağustos Zuhal Olcay&Bülent Ortaçgil

5 Ağustos Mercan Dede
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!