Büyük çocuklara büyük oyun salonu

Güncelleme Tarihi:

Büyük çocuklara büyük oyun salonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2011 00:00

İlk maç Ozan Doğulu ve Murat Dalkılıç arasında geçiyor. İkili, dev perdenin önünde yerlerini alırken Ozan Doğulu bu oyunda çok iyi olmadığını belirtiyor. Dalkılıç’ın kendine Güveni tam. Birkaç dakika ısındıktan sonra kendilerini iyice kaptırıyorlar. Kahkaları ve sesleri bütün oyun alanını kaplıyor.

Haberin Devamı

VE MAÇ BAŞLASIN!

Ozan Doğulu oyunda başarılı olmadığını iddia etsede çok iyi bir oyun çıkarıyor. Gol yemeden maçı sonlandırıyor. Durum berabere... Murat Dalkılıç, “Ozan iyi bir oyuncu. Ama kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor” diyor. Ozan Doğulu’ysa  “Futbol meraklısı değilim. Yine de berabere kaldık. Herhalde biraz daha kassam yenebilirim bile.” İki müzisyen ardından soluğu DJ Hero’nun karşında alıyor. Doğulu DJ setup’ında Dalkılıç vokalde. Ama oyun oynamak yerine onlar şarkı söyleyip müzik yapmayı tercih ediyor.
Ardından diğer maç başlıyor. Bu sefer Ziynet Sali ve takım elbise kravatıyla Behzat Gerçeker tenis oyun sahasında.Behzat Gerçeker iyi bir tenisçi, maçı alıyor. “Behzat özel hayatında da tenis oynuyor yenilmem normal” diyor Sali. Ama iş boks maçına gelince Sali kollarını sıvıyor. Kaptırıyor kendini oyuna. Ve sonuç, takım elbiseli Gerçeker nakavt!

Haberin Devamı

Bowling’de rakip tanımam

OZAN DOĞULU

Oyun merakım Commodore 64 ve Amiga 500’le başladı. İlk oynadığım oyun Pacman’di. Şimdilerde de fırsat buldukça oyun oynamaya çalışıyorum. Evde büyük bir televizyonum çok iyi bir ses sistemim var. Hem PlayStation hem Wii konsollarını bağladığım da kendinizi gerçekten oyunun içinde gibi hissediyorsunuz. Benim favorilerim ayakta oynanan Wii oyunları. Özellikle Bowling’de çok iyiyim, rakip tanımam. Boks ve tenis oyunları da ter atmamı sağlıyor. Guitar Hero oyununa ABD’de yaşadığım dönemden alışığım. Bu arada Facebook oyunlarını da eşimle takip ediyoruz. Bayağı büyük bir tarlamız var. Dijital ortamda sebzeler yetiştirip öküzlerimizi, tavuklarımızı besliyoruz. Kızım Arya da oyunlara meraklı. iPad’i var. Orada kurabiyeler yapıyor. Şirinlerle tarlalar kuruyor. Oyun konsolunun başına geçtiğimde iki-üç saat ekran karşısından kalkamıyorum. Kenan (Doğulu) da çocukluğundan beri çok oyuncu. Onunla sık sık araba yarışı yapıyoruz. Ama o, özellikle futbol konusunda çok iyi.

Konser için oyunla form tutuyorum

MURAT DALKILIÇ

Benim de ilk oyunum Pacman’di. Ardından uzay oyunları ve ördek vurmaca geldi. Sonrasında oyun konsolları hayatıma girdi. Evimde dev ekran bir televizyonum ve ses sistemim var. Hem PlayStation hem Wii konsollarını aldım. Haftanın neredeyse üç günü gözlerim yorulana kadar oyun oynuyorum. Wii konsolunda özellikle Süper Mario’yu seviyorum. Guitar Hero’da inanılmaz yetenekliyim. Futbol oyunlarında da özellikle Pes’te kendimi kaybediyorum ve başarılıyım. Yanımdaki iyi bir oyuncuysa Barcelona takımını eğer rakibim oyunlar konusunda başarısızsa Fenerbahçe takımını seçip oynuyorum.
Bir ekibimiz var. Menajerim Uygar, Berkay, Tolgahan Sayışman... En çok Berkay’ı yenmeyi seviyorum. Yakın arkadaşlarımın çoğunu da oyunlara alıştırıyorum. Özellike ilişkilerde oyun oynayan kadınlar benden artı puan alıyor. Örneğin eski kız arkadaşımı maç oyunlarına alıştırmıştım ve neredeyse benim seviyeme çıkmıştı. Bunların dışında şimdilerde bir balık tutma oyunu keşfettim. Vücudumu inanılmaz forma sokuyor. Bu sayede 3.5 kilo verdim. 22 Nisan’da Discorium’da konser vereceğim, oyun konsolunda  form tutarak hazırlanıyorum.

Haberin Devamı

Erkeklerin en masum oldukları yer ekran karşısı

ZİYNET SALİ

Erkek kardeşlerim olduğu için bilgisayar kullanmaya başlamadan önce oyunları öğrendim. İlk oyunum bir araba yarışıydı. Eve oyun konsolu almadım ama oynamayı hâlâ çok seviyorum. Kız arkadaşlarım konsollarıyla bana gelir. Çünkü dev ekran bir televizyonum ve iyi bir ses sistemim var. Ekran karşısında tenis ve bowling gibi oyunları oynamayı seviyorum. Futbol oynarken de sıkılmıyorum. Mario favori oyunum. Öyle ki oynaya oynaya bilgisayarımın kilitlenmesine neden oldum. Oyun oynayan erkekleri de beğeniyorum. Onların ekranın karşısında olmaları bana çok sempatik geliyor. Herhalde en masum oldukları yer orası.

Haberin Devamı

Araba yarışlarında yüzümün şekli değişiyor

BEHZAT GERÇEKER

İlk kez küçük el atarileriyle oyunlarla tanıştım. Wii’de oğlumla beraber tenis ve masatenisi oynamayı seviyoruz. Form tutmamı da sağlıyor. PlayStation’da futbol oyunları favorim. Başlayınca üç saatim ekran karşısında geçiyor. Araba yarışlarında gerçekten havaya girip yüzümün şekli değişiyor ve bundan acayip keyif alıyorum. Samsun Demir, Ozan Çolakoğlu’yla buluştuğumuzda maç yapıyoruz. Barcelona takımını seçiyorum ve Messi’ye güveniyorum. En büyük hayalim bir gün Samsun Demir’i yenmek çünkü o maçlar sırasında zekâsı ve el mahiretiyle öne geçiyor.

TEKNOLOJİ MERAKLILARI

OZAN DOĞULU :Tercihim Mac.  Günün üçte biri bilgisayar başında geçiyor. iPod’umu da çok kullanıyorum. İçinde sekiz bine yakın şarkı yüklü.

Haberin Devamı

MURAT DALKILIÇ: Oyun konsolları dışında da teknolojiyi yakından takip ediyorum. Mac kullanıyorum.Müziği iPod’dan dinliyorum

ZİYNET SALİ: Teknolojiyi yakından takip ediyorum. Son çıkan teknolojiyi hayatıma alıyorum ama hayatımı onun içine sokmuyorum.

BEHZAT GERÇEKER: Teknolojiyi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.

ÜYELİK SİSTEMİ VAR

Point Hotel Barbaros’ta açılan The Game büyük çocuklara hitap ediyor. 300 kişinin aynı anda oyun oynayabileceği 1.500 m2’lik mekanda Sony PlayStation 3, Nintendo Wii ve Acer Predator PC’ler var. Üç boyutlu gözlüklerinizi takarak yarış simülatörlerinde hız yapabilir, dev perdede futbol maçlarını oynayıp hareket algılama teknolojisiyle boks, tenis maçlarına girebilirsiniz. Kapalı müzik odalarında DJ olmanız da mümkün. İsteyenler için VIP odalarda dev perdeden film de izleniyor. The Game’de otel misafirlerinin dışında üyelik sistemi geçerli. Bireysel üyeliklerin yanı sıra şirketler de kurumsal üyelik fırsatından yararlanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!