Burt Reynolds eski aşkının peşinde

Güncelleme Tarihi:

Burt Reynolds eski aşkının peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2005 01:21

Bugün 70 yaşına gelen usta aktör Burt Reynolds, özel hayatında çok mutsuz günler geçiriyor. Reynolds, yıllar önce tam evlenmek üzereyken terk ettiği oyuncu sevgilisi Sally Field’a dönebilmenin yollarını arıyor.

Hollywood’un sevilen oyuncularından Burt Reynolds, 1970’li yılların başında ‘Smokey and Bandit’ isimli filmdeki rol arkadaşı Sally Field’e aşık olmuştu. O dönemin çok sevilen genç yıldızı da, Reynolds’a iyiden iyiye bağlanmıştı.

Aşıkların düğün davetiyesini bekleyen dostları, bir süre sonra aldıkları haberle şaşkına döndüler. Burt Reynolds evlenmekten korktuğu için Sally Field’i terk etmişti! Ancak çapkın aktör bir süre sonra yine herkesi şaşırtarak, sarışın oyuncu Loni Anderson ile evlendi. Karı-koca bir erkek çocuğu da evlat edindiler. Her şey yolunda görünüyordu. Ta ki, Loni Anderson kocasını aldatana kadar! Üstelik boşanma davasının sonuçlanması uzun sürmüş, Loni Anderson’un avukatları, aktörün elinde avucunda ne varsa tazminat diye almışlardı.

ESKİ SEVGİLİ AFFETMİYOR

Yakışıklı oyuncu Burt Reynolds, başarısız geçen evlilik hayatının ardından kimi kısa, kimi yıllar süren aşk serüvenleri yaşadı. Ama hiçbir kadın onu mutlu etmeyi başaramadı. Çünkü Burt Reynolds, ‘Hayatımın aşkı’ diye tanımladığı Sally Field’i bir türlü unutamamıştı. 70 yaşına gelirken yapayalnız kalan aktör, terk ettiği sevgilisi Sally Field ile aşk tazelemek istiyor. Fakat Sally Field, eski sevgilisinin telefonlarına cevap vermediği gibi, e-mail’lerini de dikkate almıyor. Onun için Burt Reynolds adında biri yaşamıyor da diyebiliriz. National Enquirer dergisi, ‘Burt’ün ısrarı, Sally’nin umurunda bile değil’ derken, haberinin sağlam kaynaklara dayandığını iddia ediyor. Yalnızlıktan iyice bunalan aktörse, ısrarla ‘hayatının aşkı Sally Field’e yeniden kavuşabilmenin yollarını arıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!