Burca Yakasız kimdir? Burcu Yakasız şarkıcı mı?

Güncelleme Tarihi:

Burca Yakasız kimdir Burcu Yakasız şarkıcı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 16:26

İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı Burca Yakasız, güzelliği ve güçlü sesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Haftanın finali fragmanında şarkı söylediği görülen Burcu Yakasız’ın yaşı, mesleği, eğitimi gibi özel hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Burca Yakasız kimdir, şarkıcı mı?

Haberin Devamı

Burca Yakasız, İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı oldu. Programın en renkli karakterlerinden olan Deniz Serkonava’nın yerine gelen Burcu Yakasız, jürinin isteği üzerine şarkı söyledi. Yeni yarışmacının sesine doymayan jüri bütün istek parçalarını Burcu Yakasız’ın sesinden dinledi. Henüz ilk haftasında popüler olacağının sinyalini veren yeni yarışmacının özel hayatı merak ediliyor. Peki, Burcu Yakasız kimdir? şarkıcı mı?

24 yaşında olan Burcu Yakasız, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünde eğitimine devam ediyor. Bir dönem operaya merak saran Burcu Yakasız 2 yıl opera eğitimi almış ana konservatuvarı kazanamamış. İkizler burcu olan Burcu Yakasız biraz asabi bir kişiliğe sahip olduğunu, eleştiriden hoşlanmadığını ama İşte Benim Stilim'de bu yönünü törpülemeye çalışacağını söyledi. Burcu Yakasız'ın hayat hikayesi herkesi duygulandırdı. Kemal Doğulu'da yeni kaybettiği babasına ve ailenin önemine dair anlattıklarıyla hem ağladı hem de ağlattı.

 

BAKMADAN GEÇME!