Burası AyÅŸegül Hanım'ındır

Güncelleme Tarihi:

Burası Ayşegül Hanımındır
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 10, 2007 00:00

İbrahim Tatlıses, gömlek mağazasından sonra Cevahir Alışveriş Merkezi'nde solaryum merkezi açtı. Açılışta, sevgilisi Ayşegül Yıldız'da vardı. Kurdeleyi birlikte kesen çifte basın mensuplarının "Birlikte misiniz?" sorusunu yanıtsız bırakırken, Tatlıses, yeni albümünde yer alacak şarkının sözlerini okudu.

Açılışta hayli neşeli olduğu görülen İbrahim Tatlıses, konuşmasına Hülya Avşar-gazeteci polemiğine takılarak başladı. İbrahim Tatlıses espiriyle, "Hülya Avşar'la kim polemiğe girdiyse ben de girmek istiyorum" dedi. Tatlıses, "Herkes kendine yakışan cümleyi kullanır, sizle tartışsak da tartışmasak da her zaman birlikteyiz. Biz yapınca, onlar sorunca kızmayacağız. Hülya hanımın da kendine göre yaşadığı bir takım stresli olayları var. Seyhan kızımız da iyidir, hoştur. Beni ilgilendiren olay bu kadar kameranın önünde ben olsaydım tartışmazdım. Yoksa Hülya Hanım öyle azarlayacak biri değildir. Strese bağlıdır" diye konuştu.

Haberin Devamı

Burası Ayşegül Hanımındır
Â
Burası Ayşegül Hanımındır

Cahillik zamanlarında kendisininde 10 tane fotoğraf makinesi kırdığını söyleyen Tatlıses, "Evet cahillik dönemlerimde ben de o hatayı yaptım. 10 tane fotoğraf makinesi kırdım. Ama sonra hem özrümü diledim hem de yeni makine aldım" dedi. Tatlıses, Cevahir Alışveriş Merkezi'nde gömlek mağazasından sonra solarium, önümüzdeki hafta kebap salonu daha sonra da cafe açacaklarını belirterek "Burası Ayşegül hanımındır, benim değil onundur ona açtık. O yanımızda çalışan biri değildir ama Tatlıses adına açılmıştır. İsim hakkını almıştır ödeyecektir parasını nihayetinde" dedi.

Haberin Devamı

Burası Ayşegül Hanımındır

Tatlıses, cihazları tanıtırken mankenler gibi usta tavırlarıyla dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!