Bu yazın yeniliği Tulum Şort

Güncelleme Tarihi:

Bu yazın yeniliği Tulum Şort
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2008 00:00

Şortlar, yaz günlerinin en rahat giysisi. Gece davetleri ve gündelik hayat için birbirinden farklı tasarımlar var. Mini, bermuda, bol veya dar... Üzerine spor bir tişört ya da şık bir üstle giyiliyor. Modacı Arzu Kaprol, bu yazın en büyük yeniliği diyor, tulum şortlar için: "Keten ve koton karışımlıların yanı sıra taşlanmış ipekler en revaçtakiler. Yaz aylarında bu modeleri şehirde ister spor ister şık bluzlarla tamamlayarak giyebilirsiniz.

Daha spor bir görüntü yakalayabilmek için kıyafetinizi platform topuklu ayakkabılar, düz babetlerle tamamlayabilirsiniz. Üstüne mutlaka bol ve dökümlü bir üst kullanmak silueti dengeliyor. Kısadan çok hoşlanmıyorsanız, seçiminizi bermudadan yana kullanabilirsiniz."

Balon modeller

Mudo mağazalarında bermudadan miniye kadar uzanan pek çok şort bulabilirsiniz. Kumaşlarda koton, keten, denim ve gabardin ön planda. Düz renk ve gabardin kumaştan tasarlanan balon şortlar sezonun gözdeleri. Duble paça kısa şortların farklı renkleri bulunuyor. Kemerleri fiyonk şeklinde bağlanan bu şortları iş yerine de rahatlıkla giyebilirsiniz. Kırmızı, siyah ve gri renklerdeki tulum şortlar 39.50 YTL. Diğer şortlar 29.50-59.50 YTL arasında.

Hem gündüz hem gece
/images/100/0x0/55eb0941f018fbb8f8a6d97c


Topshop koleksiyonundaki şortları da hem gündüz hem de gece giyebilirsiniz. Kısa şortlarda parlak, denim, koton ve keten kumaşlar kullanılıyor. En çok krem, siyah, beyaz, kırmızı renklerdeki tulum şortlar tercih ediliyor. Bol, kendinden kemerli, çizgili ve arma baskılı modeller var. Mini ve dar gece şortlarını, robadan kesim dekoletli bluzlar, yüksek topuklu rugan, dore ve lame ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Fiyatları 44.90-74.90 YTL arasında.

Seksi jean’ler

Miss Sixty koleksiyonunda jean şortlar, spor ve seksi bir çizgi taşırken; keten ve koton şortlar gündüz giymek için ideal. Öne çıkan renkler ise limon sarısı, çikolata kahvesi, leylak ve pastel tonlar. En çok mini ve yüksek bel denim şortlar tercih ediliyor. Şortlar 95-119, jean şortlar 90-139, mini tulum şortlar 144 YTL.

Şort altına topuklu ayakkabı

Koton’da bulunan haki, beyaz, kırmızı, sarı ve mavi renklerdeki mini şortlar, bol hacimli üstler ve gömleklerle kombine edilerek farklı bir havaya bürünüyor. Ekoseli, parlak, saten, yıpratılmış tulum şortlar çok rağbet görüyor. Çiçek desenli, jean şortlar ve askılı bermudalar da var. Fiyatları 10 YTL’den başlayan şortları topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz.

Dar ve mini

Diesel koleksiyonundaki kısa ve vücudu saran dar şortlar, hem gündüz hem gece giymek için. Renklerde mavi, yeşil, sarı, beyaz, gri ön planda. Batik desenli, belden büzgülü, büyük cepli safari şortlar da bulabilirsiniz. Parlak, siyah, şapkalı ve arkası çapraz bantlı tulum şortlar gece giymek için ideal. Bel kısmında bağcıklar, ceplerinde zımbalar var. 98-198 YTL arasında.

Değişik yıkamalar

Tommy Hilfiger’da spor giyinmeyi tercih edenlere jean, renkli keten modeller var. Ketenlerde siyah, bej, gri, haki, krem ve toprak rengi tüm tonlarıyla kullanılmış. Farklı boylardaki jean şortlarda ise çeşitli yıkama ve işlemeler görülüyor. Bele oturan daracık bir bluzla giyebileceğiniz tulum şortların renk seçenekleri var. 55-100 YTL arasında.

Askeri tarz sevenlere

G-star’ın koleksiyonunda özel yıkamalı mini jean şortların yanı sıra büyük cepli şortlar bulunuyor. Blake Radar denilen yarım pantolonlar özel sökük tarzı ile asker pantolonlarından esinleniyor. Bazı şortların arka ceplerinde süslemeler ve işlemeler var. Keten ve koton şortlarda beyaz, siyah, gri ve haki ağırlıklı olarak kullanılıyor. 114.50 YTL.

Spor ve şık

Fabrika’nın Banu Bornovalı imzalı duble paça, dizüstü bermudaları gündelik yaşam için ideal. Düşük bel kesimler ön plana çıkıyor. Koton tulum şortların sadece lacivert rengi var. Gri ve siyah şortları, beyaz gömlekle ve sarı trikolarla tamamlayabilirsiniz. Tulum şortlar 119, şortlar 68.80 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!