Bu yaz tüm erkekler denizci

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz tüm erkekler denizci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2006 00:00

Bu yaz kadın ve erkek modasının çakıştığı noktalardan biri "marin", yani denizci teması. Beyaz, mavi tonları, lacivert ve bej en çok kullanılan renkler. Bol ve rahat pantolonlar, çizgili gömlek ve tişörtler, keten gibi doğal kumaşlardan tasarlanmış ceketler var. Dileyenler canlı renklerdeki "Havai" temalı giysileri tercih edebilir.

BILSTORE

15 markanın ürünleri burada

Bilstore, bu yaz 15 markanın ürünlerini satıyor. Efsanevi motosiklet markası Ducati’nin tekstil ve aksesuvar ürünleri mağazanın en dikkat çekenlerinden. Canlı renkler arayanlar için Brooksfield’in gökkuşağını anımsatan rengarenk ürünleri var. Sınırlı sayıda üretilen Nike White Label koleksiyonuna sahip olmak istiyorsanız, Bill Store mağazalarına uğramalısınız. 6-18 Haziran tarihleri arasında Brooksfield ürünlerinden bir ürün alana, daha düşük fiyatlı ikinci ürün yüzde 50 indirimli.

NEXT

Kentsel çizgiler

Her zevke hitap eden bir şeyler bulabilirsiniz. Rahat ve spor giyinmeyi seven erkekler için hazırlanan "Kentsel Çizgiler" koleksiyonu, haftasonu rahatlıkla giyilebilecek kıyafetlerden oluşuyor. Bol kesim kargo pantolonlar, ekose gömlekler ve asker kasketleri var. F1 yarışlarından ilham alınarak oluşturulan "Formula Şampiyonu" koleksiyonu daha renkli kıyafetleri tercih edenler için iyi bir seçenek. Kırmızının ağırlıklı olduğu koleksiyonda armalı tişörtler ve gömleklerin yanı sıra kahve tonlarında fermuarlı üstler bulunuyor. "James Bond" şıklığını tasarımlarına yansıtmayı hedefleyen marka, erkekler için koyu renkli takım elbiseler de hazırlamış.

COLINS

Yaz indirimi başladı

Gömlek ve sweatshirtlerde göze çarpan soft renklerin yanısıra canlı renk alternatifleri de var. Koleksiyon ayrıca plaj şortlarından terliklere kadar uzanan geniş ürün yelpazesi sunuyor. Yaz indirimi başladı.

TOMMY HILFIGER

Seyahat etmekten hoşlananlara

Tommy Hilfiger’ın koleksiyonu, üç moda grubundan oluşuyor. Clean Break koleksiyonunda mavi, beyaz ve kırmızı tonları ön planda. İnce çizgili pamuklu keten, vücuda oturan dar pantolonlarda kendini gösteriyor. Hafif gömlekler ve kaşmir süveterlerle giyilebiliyor. Tribal Coast koleksiyonunda toprak tonları ve nötr renkler, daha parlak renk tonlarıyla karıştırılıyor. Tonlamalar deniz mavisi, sarı ve yıkanmış bambuyla birlikte salsa kırmızısı ve parlak yeşilden oluşuyor. Retro Tourist koleksiyonu, kahverengi, koyu lacivert ve yazı canlandırmak için parlak renklerle birleştiriliyor. Kumaşlarda yaza uygun olarak keten, pamuk ve madras karelileri kullanılıyor.

LC WAIKIKI

Günün her saatine uygun

LC Waikiki İlkbahar-Yaz 2006 Erkek Koleksiyonu, şıklık ve rahatlığı birarada sunuyor. Koleksiyonda her zaman olduğu gibi denim pantolonlar, keten gömlekler, tişörtler, bol cepli günlük pantolonlar, bermuda ve deniz şortları ön planda. Kıyafetlerin günün her saatine uygun olmasına özen gösterilmiş. Babalar Günü’nde, 100 YTL’lik alışverişlerinize 20 YTL değerinde deri cüzdan, kemer veya çorap setinden birini hediye ediyorlar.

İGS

Terlemeyi önleyen kumaşlar

İGS, yazlık tasarımlarda ön plana beyaz, lacivert ve soft renkleri çıkarıyor. Gömleklerde beyaz, mavi ve lila gibi renkler, hafif, yumuşak ve esnek kumaşlar kullanılmış. Gömleklerin, çıkabilir yaka balenleri var. Yaz günlerinde terlemeyi önlemek için saten iplikler ve dokuma kumaşlar kullanılmış. Bej ve taş rengi klasik chino pantolonlar da bu sezonun favorilerinden. Spor grubunda yıkamalı kumaşlardan gömlek ve pantolonlar oldukça fazla yer tutarken, balıksırtı ve shantung gibi farklı dokular kullanılmış. Keten ceketler 199, gömleklerde fiyatlar 69-129 YTL arasında. Pantolonlar 139-149, tişörtler 59-89 YTL arasında.

DAMAT TWEEN ADV

Natürel eskitilmiş giysiler

Damat Tween-ADV’de spor modeller göze çarpıyor. Neşeli ve rengarenk çizgili trikolar, tişörtler koleksiyonun en çok öne çıkan modelleri. Natürel eskitilmiş gömlekler ve armalı spor serisi bulabilirsiniz. Daha renkli kıyafetler arayanlar için tişörtler var. Jean pantolon serisinde sade yıkamalı jeanler ön plana çıkıyor. Klasik giyimden hoşlananlar için her sezon olduğu gibi gece grubu var. Babalar Günü’ne özel kampanyada yüzde 30 indirimden yararlanabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!