Bu yaz herkes çok seksi

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz herkes çok seksi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2005 00:58

2005 yazının bikini ve mayo koleksiyonları modanın izinden gidiyor.

Yeni sezona ağırlığını koyan pul ve payet işlemeler, birçok modelde yoğun olarak kullanılırken, plaj şıklığınızı tamamlayacak tunikler, terlik ve çantalar da dikkat çekiyor.

Yaz mevsiminin yaklaştığını vitrinleri süsleyen mayo ve bikini koleksiyonlarından artık daha çok hissedebilmek mümkün. Askıları süsleyen rengarenk modelleri tek tek incelediğimizde, tasarımcıların modaya yön veren tüm detayları deniz kenarında da kullandığını görebilirsiniz. Ancak modanın büyüsüne kapılmadan önce hatırlamanız gereken bir şey var; o da seçim yaparken vücut yapınızı dikkate almanız. Örneğin, dar omuzluysanız hangi bikini üstünü giymeniz gerektiği, geniş kalçalara sahipseniz nasıl bir alt seçeceğiniz veya hangi mayo modeliyle daha ince görüneceğiniz çok önemli. Vereceğimiz küçük ipuçlarını izleyerek daha iyi görünebileceğinizi unutmayın. Önce, gelin birlikte sezon modasına bir göz atalım.

Rahat ve kullanışlı iç çamaşırı koleksiyonlarıyla yıllardır sektörün liderleri arasında yerini alan Ten, yaklaşık dört yıldır suskun kaldığı bikini ve mayo modellerini yenileyerek bu yaz yepyeni, şık, trendi, feminen ve dinamik bir koleksiyonla geri dönüşünü kutluyor. Yakından inceleme fırsatı bulduğum tüm modeller için Ten’in şimdiye kadar yarattığı ‘en moda’ modeller olduğunu söyleyebilirim. Son derece parlak ve renkli detayların yer aldığı bikiniler her markada olmayan parçalar arasında. Vücudunuza güveniyorsanız bu bikinileri ince işlemeli pantolonlar, pareolar, tunikler, renkli çanta ve terliklerle tamamlayabilirsiniz. Swarovski taşlı baskılar ‘moda’ takipçileri için. Bu parlak bikini ve mayolar Ten dışında Zeki’nin koleksiyonlarında da bulunabilir.

Plaj koleksiyonları yenilendi!

2005 yazı için birçok favori modeli olan Zeki’de straplez bikiniler öne çıkıyor. Yeni sezonda, aksesuvar ve giysi koleksiyonlarına da ağırlık veren Zeki, tığ işleriyle hazırlanan pareolar ve pantolonlarının yanı sıra, elbise, şort ve tuniklerle alışveriş seçeneklerinizi arttırıyor. Bu yıl, ünlü top model Alessandra Ambrossio ile çalışan marka, feminenliği ön planda tutan, göğüs, sırt ve bel dekolteleriyle, bilinen çizginin dışına çıkan mayolarıyla da sezona hızlı bir giriş yapıyor.

Koleksiyon çok çarpıcı ve feminen

Ten, bikini ve mayo tasarımcısı Nesime Dilber:

Bu yaz, Ten’de her zevke hitap eden farklı modeller bulabilmek mümkün. Örneğin küçük göğüslüler için özel su silikonlu ve destekli üstler, büyük göğüsleri gizleyen ve toparlayan çok özel kesimler var. Özellikle bikiniler pul ve payet işlemeleri, el işlemeleriyle bir o kadar ayrıcalıklı. Şeçilen kumaşlar, son derece esnek ve çabuk kuruma özelliğine sahip. Bu yıl, uzun bir aradan sonra, bu kadar modern ve çarpıcı bir ürün grubuyla ortaya çıktığımız için koleksiyonu sadece 250 parçayla sınırlı tuttuk. Bikini ve mayo modellerinin dışında iğne oyaları ile süslü tunikler, pul işlemeli pantolonlar ve pareolar hazırladık.

Avrupa’yla yarışıyor

Bağdat Caddesi’ndeki dev mağazasıyla Avrupa’daki rakiplerine kafa tutan Afrodit, yerli bir tekstil markası olarak farklı ürün gruplarıyla kadınların alışveriş duraklarından biri olmaya devam ediyor. Her sezon hazırladığı renkli temalar ve yenilenen koleksiyonlarıyla Afrodit, yazı rengarenk baskılar, etnik takılar, çingene tarzı elbiseler, altın rengi aksesuvarlarla karşılıyor. Kıyafetler dışında çanta, ayakkabı ve terlikleriyle öne çıkan Afrodit’te özgün kombinasyonlar yapmanız için zengin seçenekler bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!