Bu tango zehirli!

Güncelleme Tarihi:

Bu tango zehirli
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2012 21:51

Buenos Aires’in günümüze armağanı, dünyanın en ünlü yeni nesil tango orkestrası ve dünyanın en ünlü tango dansçılarından oluşan Arjantinli Sexteto Milonguero’nun nefes kesen gösterisi ‘Tango Poison’, yalnızca bir gösteri için Türkiye’ye geliyor. İstanbulTANGO ve Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek gösteri, 11 Mart Pazar günü İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde sahnelenecek.

Haberin Devamı

Türkiye’deki tango okullarından İstanbulTANGO ve Şişli Belediyesi işbirliği tango tutkunlarının hayranlığını kazanan Sexteto Milonguero grubunu ve ‘Tango Poison’ gösterisini İstanbul’a getiriyor. Dünyanın en ünlü çağdaş tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero ve Buenos Aires’in Tango yıldızlarının hazırladığı ‘Tango Poison’ gösterisi bu yıl güçlendirilmiş kadrosu ile İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde sahnelenecek.
Toprak Sergen’in sunumuyla gerçekleşecek gecede, Javier Rodriguez - Virginia Pandolfi, Esteban Moreno - Claudia Codega, Diego Riemer - Maria Belen Giachello, Sebastian Achaval - Roxana Suarez, Claudo Forte - Barbara Carpino, Sebastian Jimenez - Maria Ines Bogado sahne alacak. Maestrolara Türk tango camiasının beğenilen dansçıları Aydın Kocamusaoğlu - Pelin Koyun ve Alper Ergökmen – Selen Sürek de eşlik edecekler. Yalnızca bir kereye mahsus sahnelenecek gösteriyi kaçırmak istemeyenler, yerlerini şimdiden ayırtırlarsa iyi ederler.
Biletler, biletix gişeleri ve www.biletix.com adresinde satışa sunuldu bile.
Ayrıntılı bilgi için: www.tangopoison.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!