Bu kış rengarenk geçecek

Güncelleme Tarihi:

Bu kış rengarenk geçecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mevsimlerle birlikte moda da kendini değiştiriyor. Sonbahar ve kış mevsiminde kumaşlar insanın içini ısıtırken, renkler de canlılığını koruyor.

Kendine özgü bir stile sahip olan Vakkorama kadınının yeni sezon gadrobunda; mor, bordo, şarap, bej, camel, siyah ve beyaz renkler, deri, krokodil, yılan ve imitasyon kürkler, tweed, ekose, balıksırtı desenler, şifon gömlekler, geometrik şekiller, tweed montlar, klasik pardesüler ve dore vazgeçilmezler arasında. Vakkorama kadını, şehir kızı ve rock'n roll olmak üzere ikiye ayrılıyor. Abartısız okul kimliğine bürünen şehir kızının sloganı: Kendin ol! Kendine özgü giyinmeyi tercih eden şehir kızı, işlemeli bir çanta ve farklı bir ayakkabıyla özel bir kolleksiyon yaratıyor. Çılgın ve genç yanını ön plan çıkartan rock'n roll kızı, kendini genç hissedenlerin çizgisini oluşturuyor. Dore, metal, süet bilezikler, küpe ve kolyelerden oluşan aksesuvarlar mor, fuşya, taba ve oranj gibi renklerden oluşuyor. Sezonun trendleri arasında ise, yassı ve dikdörtgen çantalar, yılan, krokodil, devekuşu derisinden bot ve çizmeler bulunuyor.

Sezonun moda renklerinin kullanıldığı blue kadını ise uçuşan tüller, jarseler, mozaik, desenler, ince askılı elbiseler ve derin sırt dekolteleriyle dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!