Bu kış da çantalar büyük

Güncelleme Tarihi:

Bu kış da çantalar büyük
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2007 00:00

Bu sezon Louis Vuitton’dan Burberry’ye kadar bütün markalar koca koca çantalar yaptı. Büyük çantalar geçen kış da vardı ama rugan ve büyük olanlar yeni geldi. Büyük çantalarla gece çıkmak tabii ki olmaz. O yüzden tasarımcılar kış akşamları için portföy çantalar tavsiye ediyor.

Bara ya da club’a giderken bileğinize takıp rahat rahat dans edebilirsiniz. Renklere gelince... 2007-2008 sezonunun çantaları geçmişe oranla çok renkli. Siyah ve kahve tonlarının yanı sıra kırmızı, gri, mavi ve turuncu çantalar vitrinlerdeki yerini aldı.

El çantalarına dikkat

Coach’da dikkat çekici büyüklükteki çantalar aynı zamanda parlak ve renkli. Büyük tokalar ve metal aksesuvarlar kullanılıyor. Renkli deri, kadife ve grafik desenli modeller sezonun yenilerinden. Büyük çanta taşımak istemeyen kadınlar uzun saplı küçük çantaları tercih edebilir. Ayrıca rengarenk minik el çantaları da bulabilirsiniz. Bu çantalar sadece gece değil, gündüzleri de kullanılabiliyor. Renklerde safran sarı, şarap rengi, taş körü, yeşil ön planda. Fiyatları 200-3000 YTL arasında. İstinye Park Alışveriş Merkezi ve Bağdat Caddesi’nde mağazası var.
/images/100/0x0/55eb0a14f018fbb8f8a71049


Ünlü markalar bir arada

Balenciaga, Christian Louboutin, Marc Jacobs, Zaglian, Christian Dior, Jimmy Choo ve Tods gibi pek çok ünlü markanın çantalarını Beymen’de bulabilirsiniz. Tods’un naylon ve deri karışımları "spor şık" trendi için çok uygun. Dior’un Cannage modeli metal aksesuvarları, ayarlanabilir ve çıkarılabilir askısı ile elde ve omuzda kullanılabilir. Farklı boy ve renk seçenekleri var. Omuza asılan uzun askılı çantalar için de Marc Jacobs’a göz atın.

Kırmızıdan vazgeçemeyenlere

Matraş’ın çanta koleksiyonunda tamamı kürkle kaplı ya da kürk detaylarla süslenmiş modeller bulunuyor. Kırmızı ağırlıkta olmak üzere kahverengi, siyah ve büyük çantalar göze çarpıyor. Fiyatları 189-449 YTL arasında.

Çivili, zımbalı, zincirli

Burberry’de çivili, zımbalı, zincirli çantalar öne çıkıyor. Timsah ve buzağı derisi sıkça kullanılmış. Kapitone dikişli rugan çantalar gece kullanımı için ideal. Gri metalik büyük çantalar günün her saati kullanıma uygun. Parlak, gümüş ve altın zımbalı küçük el çantaları gece çıkarken ideal. Çantaların fiyatları 900-5.900 YTL arasında değişiyor.

Su geçirmeyen kumaş

Lacoste’un renkli rugan çantalarında özellikle kırmızı ve siyah kullanılıyor. Renkli ve parlak kumaşlardan hazırlanan büzgülü çantalar hafta sonları için ideal. Sporu ve seyati sevenler için büyük ve dev logolu siyah ve beyaz çantalar var. En çok logolu omuza asılabilen çantalar tercih ediliyor. Paraşüt kumaşlı çantaların toprak rengi, çivit mavisi ve mor rengi bulunuyor. Bu çantalarda kullanılan kumaş su geçirmiyor. Genel olarak çanta fiyatları 75-850 YTL arasında.

Cepli ve baskılı modeller

Mango’da zarif, ufak, zincirli, fermuarlı veya kilitli çantalar, minik el çantaları, günlük kullanım için büyük deri çantalar bulabilirsiniz. Özellikle dore, lame, taba, beyaz, siyah, kahve ve yeşil renklerin yoğun olarak kullanıldığı çantalarda, cepli, büyük ve baskılı modeller dikkat çekiyor. Kürklü çantalar da çok tercih ediliyor. Fiyatlar 34.90 YTL’den başlıyor, 259 YTL’ye kadar çıkıyor.

İşlemeli kumaş arayanlara

Accessorize’da taşlarla işlenmiş el çantaları ön plana çıkıyor. Parlak pullu, taşlı, tokalı, baskılı, iri kanvas çantalar bulabilirsiniz. Metalik renkteki çantalar çok popüler. Fiyatlar 28- 129 YTL arasında değişiyor.

Renkli ve rugan

Hotiç’te her boy çantada malzeme olarak rugan, kroko, napa, süet, soft rölaks, nubuk, degrade rugan, desenli rugan kullanılıyor. Hotiç’te zincirli rugan ya da parlak işlemeli şık gece çantalarından bulabilirsiniz. Özellikle mor, dore ve lame renklerin yoğun olarak kullanıldığı çantalarda, cepli ve aksesuvarlı modeller dikkat çekiyor. Çantaların fiyatı 200 YTL’den, 400 YTL’ye kadar çıkıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!