Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2008 00:00

katılın

İstanbul Taksim’deki Talimhane bölgesinde hizmet veren Larespark Hotel, Eresin Taksim Premier, Nippon Otel, Grand Öztanık, Eterno Hotel ve The Madison Hotel bir araya geldi ve bu akşam gerçekleştirilecek bir karnaval düzenledi. Latin ve Karayip rüzgarı estirmeye hazırlanıyorlar. Brezilya’dan bu gece için samba ve Latin dansçıları geldi. Eğlence; 19.00’da Talimhane caddelerindeki yürüyüşle başlayacak. Gece boyunca sürecek şovlar ve animasyonlar devam edecek.

dans edin

Hilton İstanbul, dans tutkunları için tango dersleri ve milonga geceleri başlattı. Her perşembe 20.30 - 24.00 saatleri arasında havuz başında dans edebilirsiniz. Türkiye Tango Şampiyonu Ahmet Dündar eşliğinde gerçekleşecek dersler ise saat 18.30’da başlayıp, saat 20.00’de sona erecek. Milonga geceleri, ilk içki dahil kişi başı 17.50 YTL. Tango derslerine devam etmek isteyenler ise aylık 150 YTL ödüyor.

kalın

Joyinn Butik Otel, Behramkale’de yeni açıldı. Ruhunu dinlendirmeye ihtiyacı olanlar için ideal bir adres. Güne kuş sesleriyle başlıyorsunuz. Kahvaltıda tamamen doğal, ev yapımı ürünler servis ediliyor, yanında da köy ekmeği geliyor. Sahil yürüyüş mesafesinde. Akşam yemeğinizi terasta, Midilli Adası’na karşı yiyebilirsiniz. Tel: (286) 721 72 08

arayın

Artık tüm Sushico restoranlarına tek numara ile ulaşabilirsiniz: 444 SUSİ, yani 444 78 74. İster evinize, ister ofisinize veya özel davetlerinize sipariş vermek için tek yapmanız gereken bu numarayı aramak.

takın

Swatch, 2008 sonbahar kış sezonu için taze ve renkli saatlerin olduğu bir koleksiyon sunuyor. Sokaklardan ve moda başkentlerinde yapılan defilelerden en heyecan verici temaların üzerine Swatch’ın yaşam sevincini ekleyerek oluşturmuşlar bu koleksiyonu. Altı farklı tema var. Aksesuvar markası Swatch Bijoux ise son trendleri klasik şıklık ile birleştiriyor.

giyin

Lee’nin 2008 Sonbahar-Kış koleksiyonu, 24/7, VIP, Rock ve doğaya dönüş temasının işlendiği Lee Works of Denim (LWD) isimli ürün gruplarından oluşuyor. Her bir grup, farklı çizgiye sahip ama genel olarak jean’ler, ceketler ve tişörtler detaylarla hareketlendirilmiş.

bakın

Bir gün herkesin bir T-box’ı olacak sözünü ilke edinen T-box’çılar, fırsat köşesi hazırlamış. 0.99, 4.99, 9.99 YTL gibi fiyat seçenekleri fırsat köşeleri, tüm T-box ve Boyner mağazalarında.

gidin

Rahmi M. Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı, Ayvalık Cunda Adası’nda Sevim ve Necdet Kent Kitaplığı açtı. Kitaplıkta, emekli büyükelçi Necdet Kent’in oğlu Muhtar Kent tarafından bağışlanan, babasından kalma bin üç yüzü aşkın kitap bulunuyor. Ayrıca, değirmenin giriş katında hediyelik objeler ve yörenin özel zeytinyağı satılıyor. Terasta da Cafe Nostalji var. 31 Ekim’e kadar 09.30-17.30 arasında ziyaret edebilirsiniz.

sürün

Kozmetik markası Deracine’in Kırışıklık Serisi, içerdiği yüzde 100 bitkisel Complex D19 ekstresi ile kırışıklıkların oluşmasına sebep olan çevresel ve kronolojik yaşlanmaya karşı çift yönlü etki gösteriyor. Cildi içerden onarırken, dışardan gelen etkilere karşı da koruyor. Normal ve yağlı ciltler için ayrı olarak krem, jel ve serum formunda farklı alternatifleri var. Dört hafta sonunda yüz ve boyundaki kırışıklıklarda yüzde 100 iyileşme, kırışık derinliğinde yüzde 58 azalma ve cilt yüzeyinde yüzde 21’e varan düzelme kaydedildiği biliniyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.

gezin

Murat Belge’nin anlatımı ile, 24 Ağustos Pazar günü, Boğaziçi, Yalılar ve İnsanlar Turu düzenleniyor. Tvitamini turizm şirketi tarafından düzenlenen gezi, tekne ile yapılacak. Gezi sırasında Boğaziçi yapılarının, buralarda yaşamış aile ve insanların hikayelerini öğrenebilir, manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için Tel: (216) 347 18 18. www.tvitamini.com

imzalatın

Ünlü müzisyen ve besteci Fahir Atakoğlu, yarın (16 Ağustos), İstanbul Erenköy D&R’da imza gününe katılıyor. Sanat yaşamında 25 yılı geride bırakan Atakoğlu, yeni albümü İz’i imzalayacak ve sevenleriyle sohbet edecek. Etkinlik 18.00’de başlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!