Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2008 00:00

keşfedin

Çeşme’nin Ilıca Koyu’nda yeni bir plaj açıldı: Lemon Beach. Lezzetli yemekleri, kaliteli müziği, 3 bin metrekare güneşlenme alanı, spor olanakları, huzurlu bir ortamı var. Yaz boyunca hafta içi DJ performansları düzenlenecek. Bu gece Ege Çubukçu ile Pamela konseri var.

kaçırmayın

15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 14 Temmuz Pazartesi akşamı 2 konserle devam ediyor. Esma Sultan Yalısı’nda Ladino şarkılarının önde gelen yorumcularından Yasmin Levy sahne alacak. Raymond Weil Geneve sponsorluğunda, 22.00’de başlayacak konsere sınırlı sayıda bilet kaldı, kaçırmayın. Gecenin ikinci konseri Arif Mardin’in son keşfi, soul müziğin yeni sesi Rail Midon’dan. İstinye Park’taki konser 22.00’de başlıyor.

bakın

Marc Jacobs ve Takashi Murakami, birlikte Louis Vuitton için Monogramouflage isimli çantaları tasarladı. Louis Vuitton’un ikonik monogram desenini kamuflajla yeniden yorumladılar. Sınırlı sayıda üretilen çantaları Louis Vuitton’un Türkiye’deki mağazalarında da bulabilirsiniz.

sürün

Alphadell Serum’un içerdiği antioksidan ve bitkiler, cilde daha genç ve canlı bir görünüm sağlıyor. Hücrelerin kendilerini onarmak için ihtiyaç duydukları enerjiyi üretmelerine yardımcı oluyor. Göz altındaki koyu halkaların, burun ve ağız çevresindeki kırışıklıkların, sarkan boyun bölgelerinin tedavisinde de etkili. Günde bir kez yüz ve boyun bölgesine uyguluyorsunuz. Tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Fiyatı 109 YTL.

alın

Damat Tween ADV’nin ilkbahar-yaz ürünlerinde son indirim başladı, indirim oranı yüzde 70’e vardı. Maximum kart sahiplerine ayrıca 8 taksit imkanı sağlanıyor.

faydalanın

Polaris, ayakkabı ve çantada yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı. 5 nokta, comfort, çanta, kemer ve cüzdan grubunda yüzde 30, diğer ürünlerinde ise yüzde 50 var.

giyin

Bora Aksu for Koton 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, Prenses Caraboo adlı, tarzı ve giyiniş şekliyle tarihe damgasını vurmuş ve İngiltere’de 1800’lü yıllarda yaşamış bir kadının üzerine yapılandı. Prenses Caraboo’nun tabloları incelenerek yaratılan koleksiyonda tül, dantel, jarse, koton ve ipekliler bir arada kullanılmış.

bulundurun

Metro Toptancı Marketi, trafik kazası talihsizliğini yaşayan sürücülerin hayatlarını kolaylaştıracak, onların yardımına koşacak Kaza Tutanak Seti çıkardı. Kaza seti, sürücülerin, kaza yeri, kaza tipi, kaza resimleri gibi önemli bilgileri toplamasını sağlıyor. Setin içinde flaşlı fotoğraf makinesi, mezura, tükenmez kalem, tebeşir ve kaza tutanak kağıdı var. Fiyatı 9.99 YTL.

gidin

Limanın batı ucunda bulunan 128 yıllık Bodrum Feneri, bistro oldu. Fener, Bodrum’un tarihsel dokusuna uygun bir üslupta ve orijinal yapısına sadık kalınarak restore edildi, düzenlendi. Mekanın adı da Bodrum Feneri. Sade ve ferah bir ortam sunuyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği servisi var. Akşam saatlerinde caz müzik başlıyor. Tel: (252) 313 06 68.

izleyin

Kiteboard Dünya Şampiyonası’nın 4. ayağı, 11-18 Temmuz tarihleri arasında Kilyos-Burc Beach ve İstanbul Boğazı Kuruçeşme sahilinde gerçekleştiriliyor. Şampiyona bugün saat 17.00’de Burc Beach’te başlayacak. 44 kiteboard sporcusu Türkiye ayağının birincisi olmak için mücadele edecek. Siz de hem denizin ve müziğin tadını çıkarabilir, hem de yarışları izleyebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!