Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2008 00:00

izleyin

Dünyadan ve Türkiye’den seçme belgeselleri seyirciyle buluşturan Documentarist İstanbul Belgesel Günleri, 8 Temmuz’da başlıyor. Etkinlik boyunca 22 ülkeden 60’tan fazla film gösterilecek. 13 Temmuz’a kadar Fransız Kültür Merkezi ve Pera Müzesi’nde gerçekleşecek etkinliğin bu yılki ana teması "Neden Demokrasi? Neden Belgesel". Pogramda, 15 yıl önce 2 Temmuz’da Sivas’ta yaşanan kıyımla ilgili biri Hollanda yapımı olmak üzere iki belgesel de var.

giyin

Sarar da yaz indirimine başlayan markalar arasında yerini aldı. İlkbahar-yaz koleksiyonunda bej, gri, kahve ve taş renkleri, saf yün, saf keten ve saf pamuklu kumaşlar kullanılmış.

için

Kahve Dünyası, geleneksel iki lezzeti yaza uyarladı: Soğuk Türk kahvesi ve soğuk salep. Yanında birbirinden lezzetli el yapımı çikolata, cheesecake veya kruvasan yiyebilirsiniz.

katılın

Çanakkale’de 1997 yılından bu yana süren Adatepe Taş Mektep yaz seminerleri başlıyor. Bu yıl geçen yıllara göre daha fazla atölye çalışması oluşturulmuş. Zeytin ağacı köklerine form vermek ya da yoğurduğunuz hamura şekil verdikten sonra binlerce yıl önceki gibi odun ateşinde pişirmeyi denemek, dilediniz bir teknikle duygularınızı kağıda ya da tuvale dökmek isterseniz Taşmektep atölyelerinde yerinizi ayırtın. İlk atölye çalışması 10-13 Temmuz arasında. e-posta: info@tasmektep.com, Tel: (286) 752 59 99

yıkayın

Yemek yaptıktan sonra ellerinizi ne kadar yıkarsanız yıkayın, soğan veya sarmısak kokuları gitmiyor mu? O zaman size Palmolive’in yeni ürününü öneriyoruz. Palmolive Koku Giderici Sıvı Sabun, içeriğindeki yeşil limon özleri sayesinde yemek hazırladıktan sonra ellerinizde kalan soğan, sarmısak, balık gibi keskin kokuları gidererek, mis gibi kokmasını sağlıyor. 300 ve 750 mililitrelik iki çeşidi var.

alın

Lacoste’un yaz koleksiyonunda kumsal modasına uygun mayolar, şapkalar, terlikler, ayakkabılar, çantalar ve plaj kıyafetleri bulabilirsiniz. Birbirinden renkli, puantiyeli veya enine çizgili mayolar var.

dinleyin

27 Haziran’da başlayan Meandros Festivali, 27 Temmuz’a kadar devam ediyor. Menderes Deltası’nda birbirinden farklı noktalarda, pek çok farklı dalda etkinlikler düzenleniyor. Bugün saat 17.30’da, Didim’deki Eski Köy Yoran’da Aptülika ile Karikatür Atölyesi var. Yarın 10.00-19.00 arasında Doğanbey ve Milli Park başlıklı kültür ve doğa gezisine katılabilirsiniz. Pazar akşamı 21.00’de ise Didim Apollon Tapınağı’nda Gülsin Onay’ın piyano resitali var. Bilgi için www.meandros.info, (256) 813 75 13.

sürün

L’Oreal, hücresel gençlik yaratıcı bakım ürünü Derma Genesis ile yaşlanmadan kaynaklanan cilt sorunlarına son veriyor. Derma Genesis, L’Oreal laboratuvarlarında 7 yıllık araştırmalar sonucu geliştirildi. Pro-xylane ve hyaluronik asit içeriyor. Yeni hücrelerin üretilmesi ve var olan hücrelerin daha uzun yaşaması için hücrenin etrafındaki yaşamsal beslenme alanını oksijen, su ve besin açısından optimum ortama getiriyor. Dört üründen oluşan setin fiyatı 37.99 YTL

deneyin

Mutfaktaki çöp kokusundan kurtulmak, evsel atık miktarını azaltmak isteyenler WasteMaid kullanabilir. Ürün, mutfağınızdaki her türlü çöpü ve artıkları öğüterek imha ediyor. Su ve bıçaklarının yardımıyla evinizde çürüyüp koku yapabilecek her şeyi sıvı hale getiriyor. Çok fazla yer de kaplamıyor. Kolayca monte edilebiliyor, ayrı bir tesisata gerek duyulmuyor. www.kardesleratilim.com

havalandırın

Airfel tarafından geliştirilen çocuk odası kliması, gönül rahatlığı ile çocuk odalarında kullanılabiliyor. Antibakteriyel plastik malzemeden üretilen klima, sağlıklı hava koşulları yaratılmasını sağlıyor. Filtreleme sistemi ile ortama antioksidan özelliği olan vitamin C yayıyor. Toz, bakteri, küf gibi hava kirleticileri tutuyor, kötü kokuları emiyor. Çocukları rahatsız etmeyecek düşük ses seviyesi ile çalışıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!