Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2008 00:00

gidin

Sörfçülerin merkezi Çeşme Alaçatı’da yeni sörf kulübü açıldı. Myga Surf Company, Çark Yolu, Liman Mevkii’nde bulunuyor. Dört bin metrekarelik yeşil bir alanda hizmet veriyorlar. Geniş bir kumsalı, modern sörf malzemeleri var. Kulüp, yaz boyunca yarışlara ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Burada yaz kış, rüzgár sörfü, kite sörf öğrenebilir, kiralayabilir, kendi sörfünüzü depolayabilirsiniz. İçinde geniş bir mağazası, çocuk kulübü de var. Tel. (232) 716 64 68

bakın

Deichmann, ayak numarasının büyük olması sebebiyle istediği ayakkabı modelini bulamayan kadınlar için 39 numaranın üzerinde pek çok seçenek sunuyor. Tüm Deichmann mağazalarında satılan büyük numara kadın ayakkabıları, markanın İstanbul Bakırköy mağazasındaki Fırsat Reyonu’nda yüzde 50 indirimli satılıyor. Deichmann’ın İstanbul, Adapazarı, Ankara, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit ve Mersin’de şubeleri var.

deneyin

Pizze Pizza zincir restoranları, çocuklara karne hediyesi veriyor. Yanında da çeşitli oyuncaklar. Menüde pizza, patates kızartması, kroket ve kola var. Fiyatı 7.50 YTL. Şubeler ve kampanyalar hakkında bilgi için www.pizzapizza.com.tr, 44 44 500.

giyin

İngiliz plaj markası Animal, board şortlarında kullandığı lazer dikiş teknolojisi ile rahatlığı ve hafifliği ön planda tutuyor. 2008 koleksiyonunda 1200 model ve renk alternatifi var. Şortların yanı sıra tişört, terlik ve aksesuvar da bulabilirsiniz. Animal ürünleri Boyner, YKM ve spor giyim mağazalarında satılıyor.

izleyin

HSBC Bankası’nın yaklaşık 50 çalışanı, beş aylık eğitimin sonunda hazırladıkları Carmen Orient müzikalini, pazar günü saat 17.00’de İstanbul Akatlar’daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (MKM) LÖSEV yararına sahneleyecek. Kaçıranlar 6 Temmuz’daki gösteriyi izleyebilir. Biletler; MKM gişeleri ve LÖSEV’de.

kullanın

Organicum şampuan, organik bitkilerin özsuları kullanılarak özel bir yöntem ve formülle hazırlanmış. Saçtaki dökülme, aşırı yağlanma, kepeklenme, kuruluk, sedef, egzama gibi sorunların doğal olarak çözümlenmesine yardımcı oluyor. Saçlara doğal bir hacim ve parlaklık kazandırıyor.

katılın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, temmuz ayında özürlülere yönelik eğitim programı başlatıyor. İstihdama yönelik kurslarda grafikerlik, yönetici asistanlığı, bilgisayar, web tasarımı, okuma yazma, Türkçe’yi geliştirme, bağlama ve özürlülere bağımsız hareket eğitimleri verilecek. Katılmak isteyenlerin özürlü raporu ve nüfus káğıdı fotokopisi ile İstanbul Özürlüler Merkezi’ne (İSÖM) başvurması gerekiyor. Bilgi için Tel: (212) 252 42 00, 252 76 06.

tadın

Ankara Sheraton Hotel’de Yunan Haftası devam ediyor. 5 Temmuz’a kadar, Grande Bretagne Atina Oteli’nden gelen konuk aşçılar Vasilis Papadopoulos ile Chrysanthos Mr.Bottas’ın hazırladığı Yunan yemekleri ve Yunan şarapları sunulacak. L’angoletto Teras’ta rezervasyon için (312) 457 60 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

alın

Mudo’da da indirim başladı. Tüm hazır giyim ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor. Mudo Collection, Mudo Accessoires, FTS 64 ve ithal markaların ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Elbiseler 29.50-69.50, erkek pantolonlar 49.50-59.50 YTL’ye satılıyor.

dinleyin

15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali 2 Temmuz’da başlıyor. İlk konseri bir caz efsanesi, Herbie Hancock verecek. Dockers sponsorluğunda gelen sanatçı, geçtiğimiz yıl En İyi Albüm ve En İyi Caz Albümü dallarında Grammy ödülü kazanmıştı. Hancock, Joni Mitchell şarkılarını yorumladığı River The Joni Letters projesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 21.00’de başlayacak konserin biletlerini tükenmeden alın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!