Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 00:00

izleyin

Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde son günler. Bu akşam ve yarın akşam 20.30’da, AKM Büyük Salon’da, Hotel Profoma’nın sahnelediği Operation: Orfeo adlı oyunu izleyebilirsiniz. Kirsten Dehlholm yönetmenliğindeki Hotel Proforma, yapıtlarıyla daima ses getiren Danimarkalı bir topluluk. Topluluk Operation: Orfeo adlı müzikli tiyatronun en güçlü örneklerinden biri kabul edilen yapıtlarıyla Enka Vakfı sponsorluğunda Festival seyircisiyle buluşuyor. Bilet fiyatları tam 40-25, öğrenci 15 YTL.

kaçırmayın

Üniversite festivali Koçfest’in Türkiye çapındaki 8 bin km’lik yolculuğunun son durağı İstanbul. Pazar günü Parkorman’da gerçekleşecek etkinlikte, tüm gün süren eğlence ve hediye dolu oyunların ardından Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin konser verecek. Katılım ücretsiz.

kullanın

Lifetex’in Saç Dökülmesine Karşı Ampul’ü, zengin mineral içeriğiyle baş derisine nüfuz ediyor ve saç köklerini güçlendiriyor. Böylece hücre metabolizması aktif hale gelen saç telleri kalınlaşıyor, dış etkenlere karşı korunuyor ve dökülme engelleniyor. Yeniden yapılanan saçlar daha hızlı ve sağlıklı uzuyor. Aynı markanın canlandırıcı şampuanı ve dökülmeye karşı losyonuyla bir arada kullanıldığında daha etkili sonuç verdiği söyleniyor. Devam eden kampanya ile üçünü 70 YTL’ye satın alabiliyorsunuz.

takın

Maurice Lacroix’nın Masterpiece Squelette isimli erkek saati, içindeki ayrıntıları safir camdan yapılmış transparan kadranıyla sergiliyor. Kurmalı mekanizması, 43 mm.’lik çelik kasası var. Safir cam, yansımaları minimuma indiriyor. Katlamalı tokalı kroko deri kayış ve 50 metrelik su basıncına dayanıklılık saatin diğer özellikleri.

gezin

Farklı mesleklerden 20 kadın bir seramik atölyesinde buluştu, yaşamın farklı hallerini çamurla yoğurdu. Sevinci, coşkuyu, hüznü heykellere, panolara, çanaklara aktardı. Sergi 3 Haziran’a kadar İstanbul’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gezilebilir.

bakın

D&R, İstanbul Suadiye’deki mağazasında Barbie ve Hot Wheels ürünlerini özel dekore edilmiş köşelerde satmaya başladı. Hem daha fazla ürün çeşidi bulunuyor, hem de çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor. Üstelik haziran ayı boyunca hafta sonları her 30 YTL Barbie ve Hot Wheels ürün alışverişlerinde, bir tane tişört hediye ediliyor.

faydalanın

2008 İlkbahar/Yaz sezonunda logosundan mağaza konseptine kadar tamamen yenilenen Desa’da kampanya var. Tüm sezon ürünlerinde sezon fiyatları üzerinden geçerli "3 al 2 öde" veya "2. ürüne yüzde 50 indirim" uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

tadın

İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Mozzarella Restoran, İtalyan mutfağından yemekler servis ediyor. Mönüsündeki tüm makarna ve özel kav şaraplar, İtalya’dan ithal ediliyor. Mekan, 15 Mayıs’tan beri paket servis hizmeti de vermeye başladı.

alın

United Colors of Benetton, Afrikalı kadının geleneksel kıyafetlerindeki renkleri, desenleri ve hareketliliği, 2008 İkbahar-Yaz Koleksiyonu’na yansıtmış. United Colors of Africa koleksiyonunda kaftanlar, batikler ve kangalar var. Geometrik desenli, hafif kumaşlardan üretilen bluz ve elbiseler, vücudun kıvrımları ve hareketleriyle hacim kazanıyor.

yatın

İşbir Yatak’ın yeni ürünü Viscostar Nature Massage, yatakta masaj keyfi sunuyor. 8 noktadan etkili, programlanabilir kumandalı masaj sistemi ile yorgunluğunuzu atmanıza, bel, boyun, sırt ve omuz ağrılarının giderilmesine yardımcı oluyor.

gidin

Üçüncü kez düzenlenen Galata Moda devam ediyor. Bugün ve tüm hafta sonu tasarımcıların standlarını gezebilir, alışveriş yapabilir, kendileriyle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Etkinlik Galata Kulesi ve çevresinde düzenleniyor. Kıyafetten kırtasiye ürünlerine, aksesuvarlara kadar pek çok ürün bulmak mümkün. Power FM DJ’leri gün boyunca müzik yayını yapıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!