Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2008 00:00

gezin

Nuri Bilge Ceylan-Emine Ceylan kardeşlerin Babam İçin başlıklı fotoğraf sergisi açıldı. Teşvikiye Milli Reasürans Sanat Galerisi’ndeki sergi, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Çanakkale’deki tarlasında, evinde, İstanbul’da deniz kıyısında fotoğraflamışlar babaları Mehmet Emin Ceylan’ı. Sergi aynı zamanda, kardeşlerden nisan doğumlu babalarına doğum günü hediyesi.

bakın

Escada’nın ilkbahar koleksiyonu, cazibeyi karakterize ediyor. 1950’lerin dişi sembolleri alınarak baştan çıkarıcı bir ilham perisi yaratılmış. Renkler, kışın karanlığından baharın aydınlığına geçiş yapıyor. İpek tüller, yumuşak jorjetler, baskılı organzeler, pililer ve drapeler ile ana tema kumaşların hafifliği. Escada’nın İstanbul, Ankara ve Antalya’da mağazaları bulunuyor.

takın

Dolce&Gabbana’nın yaz koleksiyonunda büyük tek parça güneş gözlüklerine ağırlık verilmiş. Siyahtan pembeye, beyazdan kızıla uzanan renkler, kemik modellerle birleştirilmiş. Dileyen ince çerçeveler, plastik ile metalin birlikte kullanıldığı tasarımlar da bulabilir.

sürün

Kozmetik zinciri Sephora’nın yeni teması Doğal Çekim. Nisan boyunca Garancia, La Prairie, Rene Furterer, Lancome ve Clinique gibi markaların doğal özlerden oluşan ürünleri bir arada olacak. Kampanya süresince Sephora mağazalarını ziyaret edenler, hediyeli alışveriş fırsatlarının yanı sıra doğal içerikli ürünleri deneme şansını da yakalıyor.

tadın

Beyaz Fırın, Paskalya hazırlıklarını tamamlamış. İlkbaharın müjdecisi sayılan Paskalya için, cıvıl cıvıl renklerde boyanmış çiçek süslemeli hediyeli yumurtalar, çikolatadan tavşanlar, horozlar ve aklınıza gelebilecek birçok hayvan figürleri hazırlanmış. Yumurtaların içinde çocuklar için oyuncak saklı. Dilerseniz klasik paskalya çöreklerinden de alabilirsiniz. Beyaz Fırın’ın İstanbul’da Kadıköy, Çiftehavuzlar, Erenköy ve Suadiye’de şubeleri bulunuyor.

faydalanın

İpekyol, Twist ve Machka, yeni bir uygulama başlattı. Bundan sonra her ayın ilk haftasonu bu üç markada Uğurlu Günler kampanyası var. Yani tüm koleksiyonlar yüzde 50 indirimli satılacak. Bu ayın Uğurlu Günler’i yarın başlıyor.

alın

Tween’in yeni koleksiyonu, minimal, yalın formlar ve etnik detayların karmasından oluşuyor. Modern silüetli ürünler, folklorik desenlerle detaylandırılmış. Apoletler, kaftan yakalı gömlekler, dar ceketler, fit ve dar paçalı pantolonlar var. Taş, kum renklerine, mavinin doğal tonlarına ağırlık verilmiş.

kaçırmayın

Mudo Concept’te de kampanya var. Adı, Şaka Gibi Kampanya. 21 Nisan’a kadar iç veya dış tüm mobilyalarda yüzde 20’den başlayan indirim var. İndirim 5 bine yakın üründe geçerli.

eğlenin

Karton Adam olarak tanınan Ennio Marchetto, 8 Nisan Salı akşamı, BKM’de ilk gösterisini gerçekleştirecek. Biletler çoktan satışa çıktı. Kağıttan kostümleriyle, dünyanın tüm ünlü isimlerini, müzikle renklenen bir şovla sahneye taşıyan Marchetto, Türk seyircisini Ajda Pekkan ve Müslüm Gürses tiplemeleriyle selamlayacak. Fotoğrafta gördüğünüz Eminem de canlandırdığı ünlü isimlerden biri. Gösteri 21.00’de başlayacak.

artırın

Denizler Müzayede Evi, 6 Nisan Pazar günü, The Marmara İstanbul Otel’in balo salonunda bir müzayede düzenliyor. 14.30-17.00 saatleri arasındaki açık artırmada eski kartpostallar, fotoğraf ve senetler, afiş ve kitaplar, küçük objeler, hat ve ebru örnekleri satılacak.

giyin

Camper, ilkbahar - yaz koleksiyonunda renkli, zarif, eğlenceli ve konforlu bir ürün yelpazesi sunuyor. Farklı stiller için farklı ürün grupları var. Hareketli yaşayanlar, kadınsı modeller arayanlar, romantikler, klasikler, herkes kendine göre bir şeyler bulabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!